FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Răzvan Burleanu, veste de ultimă oră în privința lui Edi Iordănescu + Care e „Planul B”

Răzvan Burleanu dă asigurări că vrea să continue cu Edi Iordănescu pe banca naționalei +43   FOTO
Răzvan Burleanu dă asigurări că vrea să continue cu Edi Iordănescu pe banca naționalei

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2024 10:34 / Actualizat joi, 04 iulie 2024 11:33

Echipa națională a României a ajuns în această dimineață acasă după experiența de la Euro 2024 din Germania. Sute de suporteri i-au așteptat pe Stanciu și Comp. la Mogoșoaia, iar Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit pentru prima dată în ultima lună despre ce urmează la prima reprezentativă

România a terminat prima în grupa de Euro, apoi a fost eliminată de Olanda în optimile de finală ale Campionatului European. La finalul meciului cu Olanda, 0-3, contractul selecționerului Edi Iordănescu s-a încheiat în mod oficial!

+39 FOTO

Răzvan Burleanu: „Vrem să continuăm cu Edi Iordănescu”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit pentru prima dată în ultima lună despre viitorul lui Iordănescu la echipa națională.

Am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu atunci când poate foarte mulţi suporteri sau formatori de opinie şi-ar fi dorit ca Edi să plece. Dar am spus-o atunci, o spun şi acum, Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare. Edi Iordănescu a contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut”, a declarat șeful FRF.

Întrebat de jurnaliștii prezenți la primirea „tricolorilor” despre cum va arăta viitorul României pe banca tehnică, Burleanu a răspuns direct.

„Suntem în asentimentul suporterilor şi vrem să continuăm cu Edi Iordănescu. Şi nu doar că a demonstrat. Noi suntem încrezători că în maximum o săptămână vom putea practic să comunicăm viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională”, a explicat Burleanu.

Răzvan Burleanu are și planul B pentru națională: „Tot Edi Iordănescu!”

Care a și detaliat motivele pentru care până acum nu s-a semnat un nou angajament.

„Selecţionerul şi-a dorit foarte mult ca pe durata EURO 2024 să nu mai discutăm despre acest subiect. Iar noi, ca federaţie, am respectat acest lucru pentru că ajunşi în Germania obiectivul selecţionerului, al nostru, al tuturor era cu totul altul. Aşa că suntem încrezători că în maximum o săptămână o să putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu la naţională. Planul B pentru postul de selecţioner este tot Edi Iordănescu”, a spus Burleanu.

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (14)
monika.
monika.  •  04 Iulie 2024, 12:35

Nu ne intereseaza niciunul,nu au expertiza. In plus, ne-am plictisit de trancaneala si minciuni.

Alex90o
Alex90o  •  04 Iulie 2024, 12:30

Cu ajutorul presei mai ales al trustului Pro,o prezență decenta a fost transformată în performanta,pagini de istorie,motiv de mândrie etc,daca să câștigi un meci din patru,și să arăți in celelalte că ești departe foarte departe de fotbalul mare este pagina de istorie,asta aduce cu odele la adresa societății multilateral dezvoltate de pe vremea lui Nea Nicu,iar Edi joaca acum rol melodramatic,el neapreciatul care a făcut ditamai performanta ,s a sacrificat

Salient
Salient  •  04 Iulie 2024, 12:29

Vai de fotbalul nostru!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează