FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Reverența „tricolorilor” pentru cei peste 100.000 de români de la Euro: „Cea mai mare victorie este să vedem că România trăiește și respiră din nou fotbal”

România - Olanda, optimi Euro 2024, foto: Cristi Preda / GSP +49   FOTO
România - Olanda, optimi Euro 2024, foto: Cristi Preda / GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 03 iulie 2024 22:10 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2024 22:36

Echipa națională a adunat în tribunele din Germania 125.000 de români! Care au cucerit München, Köln și Frankfurt. După Germania și Turcia, am fost cei mai numeroși. „Zidul galben” a fost alături de „Generația de suflet”, care s-a oprit la Euro 2024 în optimile de finală. Eliminată de Olanda, 0-3.

Mai mulți jucători ai primei reprezentative au transmis mesaje tuturor românilor care au fost alături de echipa națională la acest Campionat European. Mesaje din suflet, fără să fie în fața camerelor de luat vederi sau cu microfonul în fața jurnaliștilor.

Nicolae Stanciu: „România este de departe cea mai frumoasă țară”

Liderul și căpitanul echipei naționale a postat un mesaj din inimă pentru toți cei care au fost prezenți în tribune: „Români, ați fost primul nostru jucător din clipa în care am pășit în Germania”.

+39 FOTO

„Tot ceea ce ne-am dorit și ne dorim în continuare este să vă aducem bucurii și să vă facem mândri de noi. Pentru voi și pentru țara noastră vom da mereu totul, să nu vă îndoiți de acest lucru niciodată. România este de departe cea mai frumoasă țară, așa unită cum a fost vara aceasta” a fost mesajul pe care Nicolae l-a postat pe Instangram.

Radu Drăgușin: „Avem pe ce construi, împreună putem avea rezultate mărețe”

Unul dintre românii cel mai bine cotați din Europa, Radu Drăgușin, a transmis și el un mesaj: „Am pus bazele solide ale unei echipe care a dovedit dorință și determinare. Avem pe ce construi și am înțeles că împreună putem avea rezultate mărețe”.

VIDEO Drăgușin, Burcă, Stanciu și Răzvan Marin au ieșit să întâmpine suporterii, înainte de plecarea din Wurzburg

Apoi s-a adresat fanilor care au cucerit Germania în ultimele săptămâni. „Mulțumim încă o dată tuturor suporterilor, din toate colțurile lumii, ce au fost alături de noi pe parcursul acestui turneu!”, a scris Radu.

Răzvan Marin: „Mulțumim pentru tot și rămâneți alături de noi!”

Nici Răzvan Marin nu i-a uitat pe românii prezenți la Euro care au fost alături de echipa națională. „Vă mulțumim din inimă pentru susținerea necondiționată și pentru energia pe care ne-ați oferit-o la fiecare meci! Am luptat cu toată forța, am dat tot ce am avut mai bun și am simțit în fiecare moment sprijinul vostru necondiționat”, a notat acesta.

Anunțând și cum va arăta viitorul echipei naționale de acum înainte. „Drumul nostru la EURO 2024 se oprește aici, însă povestea noastră continuă! Vom continua să muncim din greu și să învățăm din fiecare experiență, pentru a reveni mai puternici. Mulțumim pentru tot și rămâneți alături de noi în această călătorie!”, a mai scris Marin.

Denis Alibec: „Începutul unei noi generații!”

Marius Marin a scris că „acesta este doar începutul”. „Cea mai mare victorie pentru noi este să vedem că România trăiește și respiră din nou fotbal”, a mai postat acesta.

În timp ce Denis Alibec a scris: „Începutul unei noi generații! Mulțumim, România! Ați fost incredibili”. Iar Andrei Burcă a notat scurt: „Mulțumim pentru tot!”. La fel procedând și Vasile Mogoș: „Un sânge de român”.

Citește și:

Se declară dezamăgit de Denis Alibec: „Speram să ajungă o vedetă, dar el a ales alt drum. Când intervin părinții, e o problemă”
Nationala
Se declară dezamăgit de Denis Alibec: „Speram să ajungă o vedetă, dar el a ales alt drum. Când intervin părinții, e o problemă”
Unul dintre cei mai populari fotbaliști ai lumii, de nerecunoscut la plajă
Campionate
Unul dintre cei mai populari fotbaliști ai lumii, de nerecunoscut la plajă
Andrei Nicolescu aprobă transferul cerut insistent de suporteri la Dinamo: „Știu ce vrea toată lumea”
Superliga
Andrei Nicolescu aprobă transferul cerut insistent de suporteri la Dinamo: „Știu ce vrea toată lumea”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează