FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

EXCLUSIV Delegația României și-a pus amprenta pe hotelul din Würzburg: „Ne-au dat o energie incredibilă! Ceva fantastic pentru noi”

Josua Reitz alături de Edward Iordănescu la plecarea echipei naționale +43   FOTO
Josua Reitz alături de Edward Iordănescu la plecarea echipei naționale

Articol de , - Publicat marti, 16 iulie 2024 17:45 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 18:12

La două săptămâni după plecarea naționalei României din Würzburg, lucrurile la hotelul Melchior Park, unde „tricolorii” au stat trei săptămâni pe durata EURO 2024, au revenit normal ♦ Însă staff-ul complexului de 4 stele a rămas atașat de naționala lui Iordănescu și a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor cum a fost colaborarea cu FRF și jucătorii români

România a avut o experiență de neuitat în hotelul Melchior Park. Staff-ul stabilimentului a făcut tot ce a putut pentru a-i face pe jucători să se simtă cât mai bine și i-a felicitat după fiecare victorie. Josua Reitz, asistentul managerului de la hotel, a vorbit cu Gazeta Sporturilor despre cum a fost să fie gazda Generației de Suflet.

Delegația României și-a pus amprenta pe hotelul din Wurzburg: „Multe momente plăcute petrecute împreună”

- Cum ați descrie experiența de a găzdui naționala României?
- A fost ceva fantastic pentru noi! A fost o plăcere să lucrăm cu membrii echipei și a fost o plăcere să le oferim tuturor un mediu plăcut și confortabil, chiar dacă erau departe de casă. A fost mult de muncă, dar simțim că a meritat totul. Toți am lucrat din inimă în aceste săptămâni, care au fost speciale. Prezența naționalei României ne-a dat și nouă o energie incredibilă. Suntem recunoscători pentru foarte multe momente petrecute împreună.

- Cum ați descrie relația cu jucătorii și cu staff-ul?
- Am lucrat excelent, am avut o relație incredibilă, atât cu jucătorii, cât și cu cei din staff-ul Federației. Toți au fost extrem de profesioniști. Am avut o dinamică incredibilă și pot spune că relația s-a transformat într-una de prietenie.

- Ați simțit că faceți parte din națională? V-ați transformat în suporteri „tricolori”?
- Sigur că da. Am fost foarte bucuroși pentru România. Câțiva dintre angajați sunt născuți în România, iar pentru ei a fost ceva special. Și mulți dintre noi ne-am identificat cu naționala României. La fiecare meci ne-am strâns și le-am ținut pumnii jucătorilor. I-am aplaudat mereu când s-au întors și chiar le-am organizat și un foc de artificii. Dacă România ar fi jucat cu Germania, mulți ar fi avut o problemă și nu ar fi știut cu cine să țină.

- Ce v-a impresionat cel mai mult?
- Faptul că erau foarte prietenoși și politicoși. Au fost niște oaspeți speciali pentru noi și am avut multe experiențe plăcute. Ne-a plăcut mult cum s-au luptat de-a lungul turneului. Au fost foarte profesioniști. Toți trebuie să fie mândri de ei.

- Când delegația României a plecat, v-a aplaudat. Ce ați simțit în acel moment?
- O bucurie incredibilă, dar și tristețe. A fost un moment incredibil, pe care nu-l voi uita niciodată. A fost greu să ne luăm rămas bun după o perioadă atât de intensă. A fost un gest minunat. Ne-am bucurat că ne-am putut ridica la nivelul așteptărilor.

+39 FOTO

- Cu ce gânduri ați rămas după aceste săptămâni?
- Am învățat multe despre România. Cu siguranță toți vom rămâne apropiați de țară. Și îi vom urmări pe români la viitoarele competiții. Sperăm ca în viitor să-i găzduim din nou, poate în vacanță. Încercăm să vedem cum putem păstra legătura. Sunt sigur că vor mai veni în Würzburg.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dennis Man, la fel ca Gareth Bale. Ce a făcut românul după ce a marcat în poarta Milanului
Campionate
Dennis Man, la fel ca Gareth Bale. Ce a făcut românul după ce a marcat în poarta Milanului
Marius Șumudică nu se joacă! Al doilea titular care este pe lista de plecări de la Rapid
Superliga
Marius Șumudică nu se joacă! Al doilea titular care este pe lista de plecări de la Rapid
Secretele dietei-minune a lui Mihai Stoica la 59 de ani » Alimentele pe care le-a eliminat de ani buni din meniu, deși sunt preferatele românilor: „Înfiorător de scump”
Superliga
Secretele dietei-minune a lui Mihai Stoica la 59 de ani » Alimentele pe care le-a eliminat de ani buni din meniu, deși sunt preferatele românilor: „Înfiorător de scump”

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (3)
1945sv0509
1945sv0509  •  16 Iulie 2024, 20:55

"I-a felicitat pentru fiecare victorie ". Au fost oare mai multe si noi nu stim ?

username_2
username_2  •  16 Iulie 2024, 19:33

„Ați simțit că faceți parte din națională? V-ați transformat în suporteri tricolori?!”-Sigur că da...nu-i așa că pămîntul e plat?...ba cum să nu

atthur
atthur  •  16 Iulie 2024, 18:33

Uite pân' la capăt poate că ACESTA e cel mai mare câștig al acestei generații!!! Și imaginea suporterilor minunați români...!!!...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează