FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Marcel Răducanu îi face praf pe „tricolori”: „Sunt limitați. Mi-e milă de ei!” + „Coman se chinuie în România, ce să facă în Anglia?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 21:52

Marcel Răducanu (65 de ani) a vorbit în termeni duri despre echipa națională a României după înfrângerea cu Suedia, scor 0-2.

  • România a pierdut cu Suedia și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare. 

Sunt jucători limitați. Mi-e milă de ei! Ieri n-a jucat nimeni. Au chinuit mingea, au chinuit spectatorii. Ieri n-a făcut nimeni nimic! N-ai cum să ai tupeul să te califici la un turneu european și să joci așa”, a declarat Răducanu la TV Digi Sport.

De asemenea, Răducanu a vorbit și despre Florinel Coman și a comentat o posibilă mutare a lui în străinătate: „Cum să joace el în Anglia? La ce club? El se chinuie în România”.

CV MARCEL RĂDUCANU 

  • DESEMNAT cel mai bun fotbalist român în 1980
  • A JUCAT 229 meciuri la Steaua, pentru care a marcat de 94 de ori
  • DUBLU CAMPION al României (1976, 1978)
  • DUBLU CÂŞTIGĂTOR al Cupei României (1976, 1979)
  • A JUCAT de 21 de ori pentru România, pentru care a marcat de 3 ori
  • A JUCAT 163 de meciuri la Borussia Dortmund, pentru care a marcat de 31 de ori

VEZI ȘI:

România - Suedia 0-2 // GALERIE FOTO Eveniment în memoria lui Didi Prodan » Raț, Niculae sau Cristi Pulhac dau de pământ cu România și Cosmin Contra: „Nu mai avem valoare! Selecția trebuie făcută imparțial!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Îmbrăcată în Prada, cu ochelari Cartier » Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la Țiriac Foundation Trophy 2024
Stiri extrasport
Îmbrăcată în Prada, cu ochelari Cartier » Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la Țiriac Foundation Trophy 2024
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”
Superliga
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (56)
581534618615543
Robert Ivan  •  17 Noiembrie 2019, 17:51

Are dreptate Marcel Răducanu ( jucători limitați. Mi-e milă de ei! Ieri n-a jucat nimeni. Au chinuit mingea, au chinuit spectatorii. Ieri n-a făcut nimeni nimic! Unde joaca acesti jucatori prin liga 2, echipe si campionate modeste sau daca joaca pe undeva ?!?Asta e valoarea adevarata a echipei nationale. CFR Cluj este in Europa League datorita jucatorilor straini in special.

robby73
robby73  •  17 Noiembrie 2019, 13:54

Care Mitriță? A jucat cu Suedia? Nu am văzut nici un jucător care să fie mai în forma ca ceilalți coechipieri. Umflat cu pompa și Mitriță ăsta. Un meci bun cu Norvegia și e eroul națiunii.

klauz
klauz  •  17 Noiembrie 2019, 13:41

Singurul jucator de fotbal din lot e Tatarusanu. E bun pe postul lui si poate face fata in campionate tari. In afara de el, nici unul nu ar avea loc in esalonul trei din Anglia. Puscas e la o echipa din esalonul doi englez care va retrograda si nu joaca, nu are loc. Nu are valoare, e clar. Cand echipa aia cade in esalonul trei (League One), Puscas tot nu va juca si tot nu va face fata. Poate 2-3 ar putea juca in League One, dar cei mai multi nu ar face fata decat evenutaul in esalonul patru, iar unii (gen Ianix, Rrazvan Marin) nici acolo.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează