FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROCES

FOTO Fiica lui Argăseală a dat lovitura! Proces important în fotbalul românesc câștigat de avocată

Ruxandra Argăseală, fiica președintelui de la FCSB. Foto: Facebook +19   FOTO
Ruxandra Argăseală, fiica președintelui de la FCSB. Foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 14:13 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 14:42

Dennis Man (25 de ani) a primit o veste importantă privind procesul cu Anamaria Prodan. Internaționalul român a aflat chiar înainte de meciul cu Slovacia (miercuri, ora 19:00) că nu trebuie să plătească 350.000 de euro, după ce ÎCCJ a trimis dosarul spre rejudecare, deși anterior impresara primise două sentințe favorabile ei.

Dennis Man este reprezentat în proces de către Ruxandra Argăseală, fiica președintelui de la FCSB.

FOTO. Ruxandra Argăseală, implicată în procesul lui Dennis Man cu Anamaria Prodan

+15 FOTO

Marți, 25 iunie, Ruxandra Argăseală a fost unul dintre avocații care au obținut în fața ÎCCJ o soluție de admitere a recursului formulat de Dennis Man.

Ruxandra Argăseală, care este avocat la firma „Piperea și Asociații”, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a promovat examenul de intrare în Baroul București în anul 2014. Timp de un semestru a urmat cursurile Facultății de Drept a Universității din Valencia, Spania, după ce aceasta a obținut o bursă Erasmus, potrivit site-ului piperea.ro.

Ruxandra Argăseală a făcut masterul în Spania

În februarie 2020, Ruxandra s-a înscris la masterul în drept sportiv internațional la ISDE Law Business School din Madrid.

„Acest master înseamnă foarte mult, mai ales că în România nu există specialiști în acest domeniu. Sper să mi se deschidă niște oportunități în drept sportiv. Nu am finalizat încă masterul pentru că l-am început în martie anul trecut, exact când a explodat pandemia care a decalat puțin cursurile. L-am început, am parcurs toate examenele și am depus și lucrarea de dizertație, însă organizatorii pun foarte mare accent pe socializare și legarea de conexiuni cu ceilalți colegi.

Ar fi trebuit să fie trei întâlniri în persoană în care să ne cunoaștem, să schimbăm impresii profesionale, personale, să punem bazele unei relații profesionale. Nu s-au făcut putut face toate. Una se va face peste două săptămâni la Madrid”, explica fata președintelui FCSB, contactată de Gazeta Sporturilor.

Prețul pentru acest master este de 21.000 de euro, iar înscrierea costă 2.000 de euro. Ruxandra Argăseală admitea că „prețul este mare pentru România. Dar dacă vă gândiți pe termen lung la profit, la educația pe care o primește respectivul student, eu cred că prețul merită”.

Fiica lui Argăseală a dat lovitura! Proces important în fotbalul românesc câștigat de avocată
Ruxandra Argăseală și tatăl ei. Sursă foto: Facebook

Sponsorul City Insurance a plătit studiile fetei președintelui Argăseală

Surse din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară susțineau la acea vreme că City Insurance, compania de asigurări care a apărut pe tricourile FCSB-ului din 2013 până când firma a intrat în faliment în 2022, ar fi asigurat o parte din bursa de studii pentru fata semnatarului contractului din partea FCSB, Valeriu Argăseală.

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
Hegemonia
Hegemonia  •  28 Iunie 2024, 18:28
Postat de roost.eradevar.at pe 27 Iunie 2024, 17:35

De ce este catalogat ca fiind “proces important in fotbalul romanesc”?

pentru ca inseamna ca oricand un impresar poate lua jucatorul altui impresar fara nicio problema. oricum asa ar fi normal sa se intample.

gojgaru
gojgaru  •  27 Iunie 2024, 22:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  27 Iunie 2024, 17:35

De ce este catalogat ca fiind “proces important in fotbalul romanesc”?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează