FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA 2-1

Săpunaru a ratat meciul de aseară din cauza unei enterocolite » A slăbit 3,5 kilograme

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 martie 2011 23:37

Fundaşul dreapta de la FC Porto n-a putut juca din cauza unei enterocolite puternice, care i-a provocat diaree. România a pierdut cu 2-1 în faţa Bosniei.

Răzvan Lucescu a mai primit o lovitură în dimineaţa jocului. Medicul Pompiliu Popescu l-a anunţat pe selecţioner că pe lîngă Chivu, nici Săpunaru nu poate evolua. Fundaşul de 26 de ani s-a trezit cu probleme la stomac din cauza enterocolitei care începuse să-l sîcîie încă de marţi.

Rămîne pentru Luxemburg
Apropiaţii "tricolorului" au povestit pentru GSP: "Îi bolborosea rău de tot burta şi făcea scaune apoase. Vineri se simţea mai bine, era convins că va putea juca, dar în dimineaţa meciului i-au revenit simptomele. A avut şi stări de vomă. Îi pare rău că n-a putut fi pe teren! A slăbit trei kilograme şi jumătate. Luni, la reunirea lotului, era sănătos. Cristi rămîne şi pentru meciul cu Luxemburg".

Săpunaru a fost diagnosticat încă de acum şase zile cu enterocolită, motiv pentru care n-a putut termina şedinţa de pregătire de marţi şi a lipsit de la antrenamentul de miercuri. Cu aceleaşi probleme s-au mai confruntat Alexa şi Alexe. În general, enterocolita se face de la alimentaţie. "Tricolorii" au fost lăsaţi liberi seara, luni şi marţi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
thebluestlion
thebluestlion  •  27 Martie 2011, 12:58

Si??? Asta e o scuza sau ce? Pai Rapa a jucat bine, nu aici a fost buba! Bubele au fost : Florescu, Deac, Marica dupa pauza, Alexa slab de tot, il schimbe pe Torje care mai misca cu targa de Cocis...ce vreti fratilor...cum sa nu ne bata Bosnia? I-am invitat sa ne bata! Si daca aveam 2-0 la pauza tot ne rupeau aia, ei alergau, ei pasau, noi jucam ca-n anii 70, cred ca Razvan Lucescu isi face tactica la fel ca Mititelu!!! SA PLECE AZI!!!!

ovidiu62
ovidiu62  •  27 Martie 2011, 12:39

Mai bun Rapa de 1000n de ori decat Sapun.A jucat galateanul de nota 10.Bravo.

diss
diss  •  27 Martie 2011, 06:33

Deci eu am inteles cam asa: luni,Sapunaru era bine mersi! Vine la lot si hop :enterocolita!!!! Daca nici la lot nu mananca corespunzator ce sa mai zicem??? Nea Pompilica ce pazeste,sau a fugit si Sapunaru in oras si a mancat o shaorma??? Nu de alta dar il cred in stare! Si cu el si fara el,si cu Chivu si fara Chivu tot aia era! Va spun eu baieti si Razvanel-antrenorul cu cercel: cei mai multi nu aveti valoare iar majoritatea nu aveti "sange" in instalatie! Iar acest antrenor care zice ca este atat de cult poate a auzit si el de demisia de onoare sau e si asta un nou Adrian Severin???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează