GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

Eroul principal din filmele horror "Saw" a devenit promotor pentru galele Superkombat

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 19:22

Actorul australian Costas Mandylor, celebru pentru rolurile principale din seria horror Saw, şi pentru apariţiile din alte producţii împreună cu Angelina Jolie, Micky Rourke, Jack Nicholson şi Gerard Butler, va sosi luni la Bucureşti la invitaţia preşedintelui circuitului Superkombat, Eduard Irimia, pentru ca o zi mai târziu să fie ia parte la gala "Celebrity Awards" organizată de Luxury Events.

Vedeta de la Hollywood se află în aceste zile la Geneva pentru a promova gala Superkombat Final Elimination pe care promotorul român Eduard Irimia o va organiza săptămîna viitoare în Elveţia, iar luni dimineaţă va ateriza pe aeroportul Otopeni, urmînd să fie preluat de o echipă de securitate de la SWAT Force. În aceeaşi zi, de la ora 18:00, la Restaurantul Cocoşul Roşu din Bucureşti, starul va susţine o conferinţă de presă în care va vorbi liber despre cariera sa, viitoarele proiecte cinematografice, dar va şi degusta din bucatele tradiţionale româneşti.

Marţi, cel care l-a interpretat pe Mark Hoffman în deja celebra serie horror Saw, va fi oaspete de onoare la gala Celebrity Awards de la centrul de evenimente Sunshine Events din Pipera, acolo unde îi va premia pe unii dintre cei mai de succes bărbaţi din România.

Printre invitaţi se numără Cătălin Măruţă, esteticianul vedetelor Kasem, Mihai Morar, Mihai Gruia, Nicolae Voiculeţ, Cătălin Botezatu, dr. Giuseppe Candela, Willmark, promotorul Eduard Irimia, Radu F. Constantinescu, Mădălin Ionescu, Virgil Ianţu, Dan Negru şi Cătălin Cazacu.

Gala Celebrity Awards va fi prezentată de Maria "Wonderlolita" Simion şi va include şi numeroase momente artistice, printre care Alin Ştefănescu (saxofon), Graţiela Marineaţă (vioară) şi Domniţa Iscru. De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc şi o spectaculoasă prezentare de modă Rig Boutique.

În vîrstă de 49 de ani, Costas Mandylor s-a născut la Melbourne, iar din 1987 locuieşte în Statele Unite ale Americii, acolo unde şi-a şi început cariera de actor. De-a lungul celor peste două decenii de activitate, starul a jucat în peste 60 de producţii alături de actori precum Angelina Jolie (Beowulf), Jack Nicholson (The Pledge), Denzel Washington (Virtuosity), William Defoe (Triumph of Spirit) sau Gerard Butler (Miracle Match).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:30

În vîrstă de 49 de ani, Costas Mandylor s-a născut la Melbourne, iar din 1987 locuieşte în Statele Unite ale Americii, acolo unde şi-a şi început cariera de actor. De-a lungul celor peste două decenii de activitate, starul a jucat în peste 60 de producţii alături de actori precum Angelina Jolie (Beowulf), Jack Nicholson (The Pledge), Denzel Washington (Virtuosity), William Defoe (Triumph of Spirit) sau Gerard Butler (Miracle Match). ___ si, ce cauta chestia asta aici, domnilor ?..))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează