GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDIALUL DE FORNITE

MONDIALUL DE FORNITE // Simona Halep și Novak Djokovic, premii mai mici decât câștigătorul mondialului de Fortnite

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 17:19

Simona Halep (4 WTA) și Novak Djokovic (1 ATP) au primit mai puțini pentru trofeele de la Wimbledon decât va primi campionul mondial de Fornite, cel mai în vogă joc al momentului.

Peste 40 de milioane de jucători au participat în calificările pentru marea finală de la New York. Doar o sută dintre ei au fost norocoși și vor concura pentru marele premiu de 3 milioane de dolari, unul mai mare decât cel obținut de Simona Halep sau Novak Djokovic pentru victoriile de la Wimbledon 2019.

O mică avere vor primi și cei care nu au izbutit să ajungă în fazele finale. Doar pentru participare, fiecare competitor intrat în primii 100 își asigură un cec de 50.000 de dolari.

Marea finală, programată astăzi, se desfășoară pe Arthur Ashe Stadium, arena centrală a complexului de tenis de la US Open. Audiența totală a evenimentului e așteptată să depășească 250 de milioane de utilizatori.

2.645.874 $a fost premiul primul de Simona Halep pentru câștigarea Wimbledon 2019

 

Jocul preferat al fotbaliștilor

Fornite este un joc video de genul shooter, lansat pe piață în 2017 de Epic Games. A intrat rapid și în atenția sportivilor. Printre cele mai renumite personalități care și-au recunoscut dependența se numără francezul Antoine Griezmann, Dele Alli, Mesut Ozil, Zlatan Ibrahimovic sau Harry Kane.

+4 FOTO

Vezi și: 

FOTO Rafael Nadal investește 23 de milioane de euro într-un iaht nou și luxos! Cum arată + ce afacere face ibericul

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Lennox Lewis, opinie spectaculoasă despre Mike Tyson - Jake Paul: „Știe să lupte la cap și la corp!”
Box
Marele Lennox Lewis, opinie spectaculoasă despre Mike Tyson - Jake Paul: „Știe să lupte la cap și la corp!”
Mircea Lucescu a luat o decizie surprinzătoare! Selecționerul României a lăsat în afara lotului 3 „tricolori” pentru meciul cu Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a luat o decizie surprinzătoare! Selecționerul României a lăsat în afara lotului 3 „tricolori” pentru meciul cu Kosovo
România nu a jucat încă, dar a URCAT în clasament! Tricolorii, tot mai siguri de urna 2, după meciurile de joi seara » Ce rezultate ne trebuie în ultimele două jocuri
Nationala
România nu a jucat încă, dar a URCAT în clasament! Tricolorii, tot mai siguri de urna 2, după meciurile de joi seara » Ce rezultate ne trebuie în ultimele două jocuri

Dan Negru, interviu EXCLUSIV: „Femeia avea coșciugul copilului pregătit, nu uit niciodată ce a făcut Becali” » De la Hagi la Iosif Sava sau o ofertă politică: „Mi-au propus Primăria Timișoarei, mă uitam după camere TV”

Daniel Oprița, singurul antrenor invincibil din primele două ligi, s-a destăinuit în Gazeta: „Dacă tot n-avem drept de promovare, le-am spus un lucru” + „Sportiv, Steaua a mers cu același nucleu până în Liga 1”


Comentarii (6)
poptcat
poptcat  •  28 Iulie 2019, 22:19

Ca sa revin cu o precizare, nu ma interesa incadrarea de gen Battle Royale. Ma preocupa doar munca din spate si impactul. Se poate veni cu niste cu observatii indirecte. La cursul de machine learning de la Stanford, din 10 Teaching Assistants, nici unul nu era alb - doar indieni si chinezi. Recent citisem ca Bill Gates se plangea ca nu mai au suficienti oameni pregatiti pe stiinte exacte. La conferintele lui Nir Eyal din silicon valley citisem ca intrarea e 4000$. E autorul cartii Hooked : how to build habit-forming products. Deci te invata cum sa-ti faci clientii dependenti de produsele tale dar iti si arata cum sa-ti controlezi inteligent dependenta (nu in aceeasi carte ci la conferinta). Un evreu smecher. Mai e un interviu cu Sundar Pichai in care pomeneste ca multi dintre programatorii de la google s-au jucat mult pe calculator in adolescenta, asa ca nu vede o problema in dependenta de tehnologie. Ar trebui citit ca sa vedeti cat de abil e indianul Google CEO Sundar Pichai: 'I don't know whether humans want change that fast' Se pare ca e o lume inconstienta care se autodevora in spectacole cu artificii si multi bani. Asta pana la orice teorie a conspiratiei

alexzece
alexzece  •  28 Iulie 2019, 19:35

Asta ca sa iti dai seama in ce stadiu a ajuns omenirea, un joc virtual sa fie mai bine platit decat unul dintre cele mai mari sporturi din lume...abia astept sa dispara specia asta care a distrus cea mai frumoasa planeta din Univers.

mrtweaks
mrtweaks  •  28 Iulie 2019, 19:19
Postat de poptcat pe 28 Iulie 2019, 19:03

@mrtweaks De cand apar articole despre gaming pe gsp nu au dat vreo informatie despre industria aceasta. Articolul de fata probabil ca e tradus Partea proasta e ca si pe site-uri straine e greu de gasit vreo informatie mai serioasa. Ce-i drept n-am insistat mai mult de 15 min cu cautarea. Totusi, pare sa fie intentionata ocultarea asta. Smecherii care invart miliarde pe an isi dreseaza bine turma. Ramane de vazut cand o sa apara prima indignare ipocrita a gsp-ului pe seama dependentei de gaming. Ca o paralela - un programator de la google a facut greseala sa-si puna probleme de etica despre produsele lir intr-un mail intern. In cel mai scurt timp si cat mai corect politic a fost tras pe linie moarta. Silicon valley refuseniks.

Nu-i intereseaza si nici nu se pricep. Sunt convins ca in mintea lor, industria de video gaming este pentru copii care inca invata cum face vacuta. Scopu acestui articol nu e de informare, ci sa fie bombastici cu sume si wow-uri, pentru clickuri. Daca se pricepeau, stiau ca Fortnite (varianta free), chiar daca are elemente de shooting, este incadrat la genul Battle Royale. Sunt chestii elementare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează