GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

NY Red Bulls – NY City: Primul Hudson River Derby al sezonului în MLS

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 17:35 / Actualizat joi, 20 august 2020 17:53

După ineditul MLS is Back Tournament, care a marcat întoarcerea soccer-ului în America de Nord, după pandemie, urmează și reluarea sezonului regulat din Major League Soccer. Printre primele meciuri se numără și Hudson River Derby. New York Red Bulls și New York City FC urmează să se întâlnească pentru prima dată în 2020 vineri, 21 august, de la ora 02:00.

Alege-ți favoriții și plasează pariul câștigător. La Superbet, toate partidele din MLS sunt transmise LiveStream pe site și în aplicație. Deschide cont și pariază la Superbet!

TRANSFER DE LA SORA DIN AUSTRIA PENTRU RED BULLS 

După ce a părăsit MLS is Back Tournament după faza grupelor, New York Red Bulls încearcă să se întărească în această perioadă. La fosta echipă a lui Thierry Henry au ajuns deja Samuel Tetteh, un atacant ghanez de 24 de ani, împrumutat de la RB Salzburg, dar și Dru Yearwood, un mijlocaș englez de 20 de ani venit definitv de la Brentford, după ce a evoluat destul de puțin pentru formația care a ratat de curând promovarea în Premier League. Ar putea urma însă și alte veniri la franciza deținută de compania austriacă producătoare de băuturi energizante.

Echipa pregătită de fostul internațional american, Chris Armas, nu pare să treacă printr-o formă grozavă, dacă ne uităm la ultimele rezultate. A început bine în turneul MLS is Back, cu un 1-0 în fața celor de la Atlanta United, însă, apoi, a venit eliminarea, după 0-2 cu cele două echipe din Ohio, Columbus Crew și FC Cincinnati.

Înainte de pandemie, Red Bulls au început bine sezonul, cu un 3-2 împotriva lui Cincinnat și un egal, 1-1, în deplasarea din Utah, cu Real Salt Lake, meci în care au fost egalați în prlungiri. În prezent, ei ocupă însă locul al șaselea în Conferința de Est, cu șapte puncte adunate în cinci meciuri. Trebuie spus că în calcul, pentru sezonul regulat, care a fost deja redus din cauza pandemiei, contează și meciurile disputate în faza grupelor la turneul MLS is Back.

Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din MLS!

New York Redbull are însă un avantaj moral în fața viitoarei adversare. De la înființarea francizei deținute de City Football Group, aceasta s-a impus o singură dată pe terenul din Harrison. Mai mult decât atât, Red Bulls s-au impus de șapte ori, iar o dată s-a terminat egal.

NY CITY RISCĂ SĂ SE ÎNDEPĂRTEZE DE PLAY-OFF

 New York City a jucat în play-off în fiecare dintre ultimele patru sezoane, însă acest lucru s-ar putea să nu se mai întâmple și în 2020. Echipa lui Ronny Deila a ajuns până în sferturile de finală ale MLS is Back Tournament, acolo unde a pierdut cu Portland Timbers 1-3. Totuși, din grupă, NYCFC a ieșit cu șansă, după ce a pierdut primele două meciuri și l-a câștigat doar pe ultimul, 1-0 cu Inter Miami. Aceea este și singura victorie pe care formația la care evoluează și Alexandru Mitriță o are în sezonul regulat, întrucât cea din optimile de finală, 3-1 cu Toronto FC, nu a fost luată în calcul.

Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

Cu doar trei puncte adunate în cinci meciuri, New York City e penultima (13/14) în Conferința de Est reconfigurată prin mutarea din Vest a celor de la Nashville SC. Ultimul loc care duce în play-off este ocupat acum de Atlanta United, cu șase puncte. Deși distanța este cât se poate de recuperabilă în prezent, orice punct pierdut pierdut îi poate face pe cei de la NYCFC să se îndepărteze de respectivele poziții, întrucât numărul de meciuri din sezonul regulat a fost redus considerabil. În primă fază, majoritatea echipelor vor juca șase partide împotriva adversarelor din zonă, până la 14 septembrie. Ulterior, când se speră că nu vor mai exista restricții de călătorie între SUA și Canada, fiecare formație va mai putea disputa încă 12 partide.

Ultimele evoluții le dau speranțe însă jucătorilor lui Ronny Deila, care și-au ridicat clar moralul prin succesele cu Inter Miami și Toronto. Un rol major l-au jucat Alexandru Mitriță și Maxi Moralez, cei doi fotbaliști care nu au evoluat sau nu au făcut-o la capacitate maximă în primele partide din Florida, din cauza unor probleme medicale. În cazul în care nu vor exista accidentări, cei doi sunt așteptați să fie titulari în echipa „cetățenilor”, la partida cu „taurii”, de vineri.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază pe prima ligă de fotbal din SUA, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Gabriel Ilcu

SuperLive Show revine! Câștigă super premii urmărind emisiunea ta sportivă preferată din online!

Super meci în finala Europa League! Sevilla și Inter, pregătite să facă spectacol la Koln

Află poveștile finalelor cupelor europene cu cei mai puțini spectatori și prinde cât mai multe pariuri câștigătoare pe finalele din 2020!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează