GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

O gustare hrănitoare, care nu îngrașă

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 17:12

Batoanele proteice sunt nelipsite din dieta echilibrată a celor care fac sport sau vor să slăbească. Asta pentru că țin de foame și sunt ușor de transportat și consumat, oriunde te-ai afla: la serviciu, acasă sau în călătorie. Poți să ți le prepari singură, dar mai simplu e să le iei de la Gerlinéa, renumitul brand francez de produse hipocalorice. Gustările Gerlinéa sunt delicioase și îmbogățite cu vitamine esențiale. Și mai au câteva avantaje, pe care vă invităm să le aflați în continuare…

Știai că?...

Gustările proteice te ajută să slăbești. Cum?! Prin 3 mecanisme: accelerează ușor metabolismul, prin crearea unui deficit caloric; sunt sățioase și țin de foame; reduc nivelul de grelină, cunoscută ca hormonul foamei.

Gustările proteice îți mențin sănătatea, tinerețea și silueta

Cercetări medicale din ultimii ani au stabilit că proteinele contribuie la menținerea masei musculare și refacerea țesuturilor, având un rol esențial în vindecarea rănilor și a leziunilor pielii. Împreună cu dieta potrivită și multă mișcare, proteinele ne ajută să slăbim, fără să pierdem din masa musculară. Tot proteinele ne susțin sistemul imunitar, ajutându-ne în lupta cu virusurile și bacteriile, accelerând recuperarea organismului după efort sau boală. Un aport echilibrat de proteine în alimentație este esențial pentru menținerea sănătății și a unei siluete perfecte.

Gerlinéa, o gustare pentru fiecare

Biscuiții și batoanele Gerlinéa îndeplinesc toate condițiile unei gustări perfecte: sunt sățioase (datorită conținutului ridicat de proteine), excelente la gust și cu puține zaharuri. În plus, conțin vitamine și fibre esențiale unei alimentații echilibrate. Sunt ideale ca gustare la orice oră, simple sau în combinație cu iaurt degresat sau fructe. Au arome diverse, pe gustul fiecăruia – imposibil să le reziști…

Gerlinéa Biscuiți Lămâie-Vanilie

biscuits vanille citron

Biscuiți savuroși, numai buni la un ceai aromat sau o cafea tare. Sau pur și simplu, ori de câte ori ți-e foame sau poftă de ceva dulce. Bogați în proteine, cu un conţinut redus de zahãr și îmbogãţiţi cu 6 vitamine (E, PP, B1, B2, B6 si B9), biscuiții combină prospețimea lãmâii cu tandrețea vaniliei la un minim de calorii (89 kcal/1 porție = 3 biscuiți). Preţ recomandat: 13lei/ 8 porţii (24 biscuiți).

 

gerlinea bipack batoane ciocolata portocale summer 2018 3d

Gerlinéa Batoane Ciocolată – Portocale  sunt delicioase cu conţinut pufos de ciocolatã şi cremã de portocale. Sunt bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi, sursã de fibre, cu numai 130 kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).

 

gerlinea banane

Gerlinéa Batoane Ciocolată – Banane au un conținut redus de zahăr (-58%*), fără îndulcitori. Sunt bogate în proteine vegetale (22%) și fibre, conțin cubulețe de banane deshidratate și au doar 100 de kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).

 

gerlinea batoane duo ciocolata 372g

Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolată sunt un răsfăț complet de ciocolată albă și neagră, învelite în ciocolată neagrã fină. Bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi și îmbogãţite cu 5 vitamine (B1, B6, B9, PP și E), cu numai 127 kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).

 

3175681208391

Gerlinéa Batoane Ciocolată – Zmeură suntînvelite în ciocolată neagră cu umplutură delicioasă de zmeură răcoritoare. Au un conţinut redus de grãsimi, bogate în proteine, o sursă naturalã de vitamina C (102 kcal/baton). Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).

Le găsești pe toate în marile lanțuri de magazine, în rețelele tip Plafar şi pe www.nutrivita.ro.

*comparativ cu media batoanelor de ciocolatã din piață

Frumuseţea este o stare!

Fiecare dintre noi ne confruntãm cu variaţii ale siluetei pe parcursul vieţii. Motivele luãrii în greutate sunt destul de variate, dar pe majoritatea le putem controla:

  • Stilul de viaţã si obiceiurile zilnice nesãnãtoase (consum ridicat de alimente cu aport caloric ridicat, nerespectarea meselor regulate, consum ridicat de zahãr şi grãsimi, etc);
  • Medicamentele – unele tratamente au acest efect secundar;
  • Perioada de menopauzã poate provoca creşteri bruste în greutate şi atunci trebuie sã acorzi o atenţie sporitã stilului de viaţã, etc.;
  • Rata metabolicã scazutã datoratã în principal lipsei de mişcare.

 

Cel mai important lucru pe care trebuie sã îl iei in considerare este faptul cã pierderea şi menţinerea în greutate este un process de duratã şi implicã multã determinare şi dorinţa de a-ţi atinge scopul. Un stil de viaţã sãnãtos are la bazã o alimentaţie sãnãtoasã şi echilibratã, respectarea meselor, hidratare şi mişcare.

 

Urmeazã sfaturile Gerlinéa, specialist în slãbire pentru a echilibra o viaṭã activã cu o siluetã armonioasã.

Fie că eşti femeie, bărbat, sedentar sau atletic, nevoile tale zilnice de energie vor fi diferite. Mai jos gaseşti diferite nevoi nutriţionale, adaptate fiecăruia:

Femei: între 2000 și 2200 kcal pe zi

Bărbați:  2400 - 2800 kcal pe zi

Sportivi:  2.500 - 7.000 kcalori (nivel ridicat) pe zi

Slăbire: 1400-1800 kcal pe zi

Aportul energetic (calculat în Kcalorii) este asigurat de trei elemente nutritive: proteine, lipide și carbohidrați.

Aceste substanțe nutritive, care se găsesc în alimentele pe care le consumăm, trebuie aduse corpului în proporții definite pentru a răspunde nevoilor acestuia:

Proteine: 10 la 20% din DZR (Doza Zilnica Recomandata)

Lipide: 35 până la 40% din DZR (Doza Zilnica Recomandata)

Carbohidrați: 40 până la 55% din DZR (Doza Zilnica Recomandata)

Deși aceste procente sunt utile pentru calcularea unei "rații echilibrate", acestea sunt mai dificil de pus în practică atunci când îţi doreşti să dezvolți meniurile zilnice.

Pentru  a înţelege mai bine, mai jos gãseşti regulile de bază ale unei dietei echilibrate pe care e bine să le adopţi!

 

 

Regulile de bază ale unei alimentaţii echilibrate:

Principiul de bază al dietei echilibrate este de a mânca totul în cantități rezonabile.

O alimentaţie echilibratã nu se face per masă, ci este construită per zi, săptămânã. Nu îți face griji dacã exagerezi la  o masă, doar încearca sã echilibrezi masa următoare.

Descoperã cele 7 reguli de aur pentru a ajunge la o rație standard ideală la 1800 kcal pe zi:

  1. Sã ai un aport suficient de proteine ​​(carne-pește-ou-soia), 1 porție (100g), la prânz și seară, pentru creșterea și menținerea masei musculare. Suplimenteaza aportul de proteine cu batoanele proteice Gerlinea, ideale ca gustare sau ca inlocuitor de masa cand esti pe fuga.
  2. Consumã alimente sau leguminoase amidonate: 150g pe zi
  3. Consumãcruditãţi (fructe sau legume brute) la fiecare masă pentru un aport de fibre (tranzit bun), vitamine și minerale
  4. Consumã 3 produse lactate pe zi pentru sanatatea oaselor.
  5. Concentreazã-te pe pâine integrală și pâinea cu cereale care sunt bogate în fibre, vitamine și minerale
  6. Evitațã grăsimile gătite și, bineînțeles, consumul de băuturi alcoolice
  7. Hidratarea tot parcursul zilei rămâne o nevoie de bază.

Citește și:
România U20, duel cu Portugalia la Târgoviște
Nationala
România U20, duel cu Portugalia la Târgoviște
Mircea Lucescu a ales între Bîrligea și Drăguș » A anunțat titularul cu Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a ales între Bîrligea și Drăguș » A anunțat titularul cu Kosovo
Fostul patron din Liga 1 se implică la Corvinul Hunedoara!
Liga 2
Fostul patron din Liga 1 se implică la Corvinul Hunedoara!

Dan Negru, interviu EXCLUSIV: „Femeia avea coșciugul copilului pregătit, nu uit niciodată ce a făcut Becali” » De la Hagi la Iosif Sava sau o ofertă politică: „Mi-au propus Primăria Timișoarei, mă uitam după camere TV”

Daniel Oprița, singurul antrenor invincibil din primele două ligi, s-a destăinuit în Gazeta: „Dacă tot n-avem drept de promovare, le-am spus un lucru” + „Sportiv, Steaua a mers cu același nucleu până în Liga 1”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close