GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Spectacolul abia acum începe la Campionatul European. Optimile sunt AICI

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2024 14:34 / Actualizat joi, 27 iunie 2024 14:34

Încălzirea s-a încheiat, de acum nu se mai admite niciun pas greșit. Din cele 24 de echipe care au pornit la start în Germania, au mai rămas în joc 16, care se vor duela în optimile de finală începând cu sâmbătă, 29 iunie și până pe 2 iulie. Ne bucurăm că Naționala României se află printre cele mai importante 16 forțe ale continentului și le ținem pumnii jucătorilor noștri în continuare.

În afară de pariurile meci cu meci, poți arunca o privire și pe oferta de pariuri antepost de la TotoGaming. Poți alege cel mai bun jucăror al turneului sau echipa care va câștiga finala de pe 14 iulie. Să-nceapă rundele eliminatorii de la Campionatul European din Germania!

Descoperă cele mai bune produse TotoGaming pentru optimile de finală

Ce să joci la Elveția – Italia, Germania – Danemarca, Franța - Belgia sau România - Olanda? Probabil că-ți dorești mai mult de o variantă de pariu, de preferat pe același bilet. Cu noul Bet Builder de la TotoGaming, combini mai multe piețe de pariere pe același tichet. Poți obține chiar un Bet Builder care să conțină selecții din până la 4 meciuri de la Campionatul European. Tu faci jocurile, tu ești campionul!

Ești convins că Germania sau Danemarca se impun în timp regulamentar? Avans 2 Goluri de la același operator îți face pariul verde dacă una dintre oponente conduce cu o diferență de 2 goluri. Poate fi 2-0, 3-1, 4-2 sau oricare altă combinație. Nu mai aștepți finalul partidei cu sufletul la gură.

Crezi că ai găsit combinația perfectă pentru jocul României din faza optimilor de finală? Nu-l păstra doar pentru tine. Împarte-l cu ceilalți jucători din comunitate. Cu ajutorul Copy/Share Bet de la TotoGaming descoperi și pariurile userilor tăi favoriți din Destinația Campionilor. Toată acțiunea se petrece pe TotoChat, locul în care împărtășim emoții, victorii și faze la limită.

Top 3 pariuri de încercat la România vs. Olanda

Jucătorii lui Edward Iordănescu au adus doar a doua calificare din grupe la Campionat European pentru România. Precedenta a fost acum 24 de ani. Acum că emoțiile au fost înlocuite de concentrare, te gândești la pariuri de plasat pe România vs Olanda?

Dacă ai încredere în echipa noastră, poți merge pe 1X în timpul regulamentar, la o cotă de 2,75. Dacă se intră în prelungiri, ești asigurat că pariul tău va fi câștigător. Ești în căutarea unei cote 2? O găsești la Toto pe un gol marcat în timpul regulamentar de România. Sau poate încerci un Bet Builder. Noi am generat o cotă de 5,7 cu următoarele selecții: 1X, sub 2,5 goluri, România peste 0,5 goluri.

Ține cont de faptul că aceste cote pot suferi modificări până la ora de începere a jocului România – Olanda.

Optimile sunt aici, spectacolul abia acum începe în Destinația Campionilor!

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează