GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Start în ligile de top ale Europei! Cele mai bune ponturi la început de sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2024 10:31 / Actualizat miercuri, 14 august 2024 10:31

După o vară în care suporterii și pariorii nu prea au avut parte de pauză, Serie A, La Liga, Ligue 1 Premier League repornesc la finalul acestei săptămâni. Lautaro Martinez, Theo Hernandez, Erling Haaland, Mo Salah, Achraf  Hakimi, Jonathan David, Vinicius Jr. și Lamine Yamal se întorc la partidele încinse de campionat. Caută cele mai bune cote pentru Anglia, Italia și Spania pe TotoGaming. Descoperă plăcerea pariurilor sportive din Destinația Campionilor!

Cele mai interesante meciuri din Serie A și Primera Division se văd pe streamingul live de la TotoGaming din prima și până în ultima rundă. Urmărește LIVE și mizează pe Valencia – Barcelona, Verona - Napoli, Stade Rennais – Lyon,  Mallorca – Real Madrid sau Juventus – Como. Nu scăpa din ochi niciun duel interesant din ligile de top!

Posibilități nenumărate cu Bet Builderul TotoGaming

Ți-ai făcut analiza pentru etapa curentă și ai ajuns la concluzia că vrei mai mult de o piață de pariere la Valencia – Barcelona. Poți aduce până la 16 variante din același meci pe un singur multiplicator. E atât de simplu cu Bet Builder! Noi ne-am jucat cu opțiunile disponibile și am ales victorie pentru Catalani, peste 2,5 goluri, sub 8,5 cornere și un gol reușit oricând de Lamine Yamal. Încearcă-l și tu și vezi ce cotă obții!

Vrei să dezbați partidele importante ale etapelor de Premier League, La Liga și Serie A? Avem o propunere irezistibilă pentru tine! Comentează meciurile fază cu fază și minut cu minut pe TotoChat. Conversezi, dar te și inspiri din biletele altora. Oferi la rândul tău idei de bilete participanților la discuțiile aprinse.

La TotoGaming ai tot dreptul să te răzgândești, Pentru asta am creat pentru tine Bet Edit, funcție care-ți permite să faci modificări pariurilor single sau multiple deja lansate, care nu au început încă. Încearcă Bet Edit și pe meciuri din prima rundă de Premier League, precum Chelsea vs Manchester City sau West Ham vs Aston Villa.

Cote antepost pentru Anglia, Italia, Spania și Franța

Conform cotelor afișate pe site-ul Totogaming,  Manchester City are 2,20 pentru a câștiga Premier League, în timp ce Arsenal 2,90. Liverpool (8,00), Chelsea (20,00) și Manchester United (25,00) nu sunt nici ele de neglijat. Toate celelalte cote antepost pe Anglia le găsești aici.

Lucrurile sunt mai dezechilibrate în Spania, unde Real Madrid are 1,40 să câștige La Liga, în timp ce FC Barcelona – 4,50. Atletico (11,00), echipă care s-a întărit masiv în ultimele săptămâni și Girona (20,00), marea revelație a sezonului anterior, sunt de luat în calcul în cursa din La Liga.

Și în Serie A campioana en-titre este văzută cu prima șansă. Inter are 1,60, în timp ce Juventus (4,50), Milan (8,00) și Napoli (9,00) sunt echipe de analizat la antepostul Serie A. Tu pe mâna cui mergi în cele mai importante campionate din lume?

În Ligue 1, PSG rămâne principala favorită cu o cotă antepost de 1,30. Marseille (13,00), Monaco (15,00) and Lille (17,00), Lille (20,00) și Lyon (20,00).

Vino cu pariul tău în Destinația Campionilor!

Încă nu ai cont la TotoGaming? Ai oportunitatea să deschizi unul și să revendici Pariul Gratuit de 20 RON fără depunere și rulaj. Utilizează-l pe meciul care ți-a atras atenția cel mai mult!

Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează