GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SUPERBET

WBA trebuie s-o învingă pe QPR pentru a promova direct. Brentford speră ca Albionul să piardă, iar Fulham așteaptă gafele ambelor!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 15:10 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 15:14

Championship este unul dintre campionatele tari ale lumii, chiar dacă reprezintă abia a doua ligă engleză de fotbal. Printre cele 24 de combatante au fost mereu cluburi de tradiție, iar ajutorul financiar primit de la stat de către echipele care retrogradează le garantează stabilitatea. Sezonul 2019-2020 a fost unul special din toate punctele de vedere, dar mai avem o etapă, azi, în care aproape toate meciurile au o miză mare.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe ultimele 12 meciuri ale stagiunii din Championship!

de Gigi Stancu, Superbet

Leeds a promovat după 16 ani. WBA încă temură

Performera sezonului a fost de departe Leeds United, trupa lui Marcelo Bielsa mergând ceas și nemaifiind dispusă să dea cu bâta în baltă pe final, ca anul trecut. Astfel, un nou gigant se întoarce în Premier League și Yorkshire sărbătorește ca de Revelion. West Bromwich Albion a fost umăr la umăr cu Leeds aproape toată stagiunea, ba chiar a fost multe etape în fruntea clasamentului. Din câteva eșecuri a picat însă pe doi, iar egalurile cu Fulham și Blackburn au fost la un pas s-o distrugă. 

Brentford a ratat minunea la limită, dar mai speră. Fulham așteaptă la cotitură

Brentford, echipă care câștigase toate meciurile de după reluare, trebuia s-o mai învingă etapa trecută pe Stoke și ar fi jucat această ultimă etapă liniștită, cu Barnsley, penultima clasată. Londonezii au pierdut însă când le-a fost lumea mai dragă, scor 1-0, și acum stau la mâna lui QPR. Trebuie ca Rangers să nu piardă la WBA, iar Brentford să câștige, caz în care promovează Brentford. Mai există o variantă, mai puțin probabilă, dar totuși posibilă: ambele să piardă în această etapă, iar Fulham să câștige la Wigan, situație în care ar promova direct Fulham. 

Altfel, dacă nimic surprinzător nu se întâmplă, iar favoritele își câștigă meciurile, Brentford și Fulham ar trebui să joace barajele cu Nottingham Forest și Cardiff. În ceea ce privește barajul, un singur fapt poate interveni între cele 4, Swansea. “Lebedele” îi mai pot depăși pe frații galezi printr-o victorie la Reading, dar Cardiff ar trebui să piardă cu Hull acasă, ceea ce nu prea pare probabil.

La Superbet faci o cotă de aproape 20 din victoriile așteptate ale favoritelor Leeds, WBA, Brentford și Cardiff. Dacă te inspiră, încearcă-le azi!

Hull e în colaps. Charlton și Birmingham suferă și ele

Dacă tot a venit vorba despre Hull și despre subsolul din Championship, aici drama este mai mare. Matematic, Hull s-a mai putea salva în această ultimă etapă, dar nimic nu pare de partea ei. Financiar, echipa e la pământ, a pierdut ultimele 5 partide, una cu 8-0, în ultimele 3 n-a marcat, meciul decisiv îl are la Cardiff, iar toate cele 3 echipe din fața ei ar trebui să piardă în această ultimă etapă. Din păcate, concluzia e cam clară! Cel mai probabil, Hull va merge în eșalonul al treilea, la doar 3 ani după ce a jucat în Premier League. Cum am menționat anterior, Barnsley, picată la mijloc în războiul lui Brentford pentru promovare, pare și ea condamnată să retrogradeze, în timp ce Luton deține, culmea, cele mai realiste șanse se salvare, deși mai tot sezonul a fost ultima în clasament. Are meci acasă cu Blackburn, echipă fără griji și care își permite să piardă acest meci, iar o victorie ar putea s-o treacă peste Charlton, echipă cu joc greu la Leeds, peste Birmingham, care joacă la Derby sau peste Middlesbrough, care joacă la Sheffield. 

O mulțime de calcule și de posibilități sunt disponibile la Superbet online sau în agenții, iar tu poți fructifica această ultimă etapă palpitantă din Championship! Goluri, cartonașe sau penalty-uri în meci, toate venite și din cauza unui sezon istovitor și care îndeamnă la disperare, greșeli și indisciplină, pot fi pariurile tale câștigătoare de azi!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? 

Ce alegi?Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe ultima etapă a sezonului din Championship, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Trofee, Superstaruri, streaming, cote mărite, Cash Out și Pariul Șansă la Superbet în această săptămână plină de meciuri tari!

Finala Cupei se joacă azi! Vezi acum cotele mărite și plasează SuperBilete!

Citește și:

„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează