INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAOK - FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SALONIC Răspunde de PAOK Salonic și explică: „Suferă în septembrie și octombrie. De ce funeralii?”. Îl laudă pe fotbalistul „care are carismă de la zei”

Konstantelias a marcat și la Istanbul, se pregătește să puncteze și pe Toumba, susțin grecii
Konstantelias a marcat și la Istanbul, se pregătește să puncteze și pe Toumba, susțin grecii

Articol de , - Publicat miercuri, 02 octombrie 2024, 12:40 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2024 12:40

Jurnalistul de la sportal.gr Manos Tsalgatidis, acreditat de publicație pe lângă campioana Greciei, a disecat pentru Gazeta Sporturilor jocul formației lui Răzvan Lucescu și a reiterat care sunt fotbaliștii ce vor pune în pericol trupa lui Gigi Becali

Se apropie ora startului în meciul pe care îl așteaptă toată România și Salonicul, PAOK - FCSB, de joi seară, de pe „Toumba". Jurnaliștii greci și simpatizanții alb-negrilor susțin că trupa lui Răzvan Lucescu se va impune, în ciuda parcursului celor două formații din ultima săptămână.

PAOK a pierdut la Istanbul, 1-3 cu Galatasaray, apoi cu Aris, acasă, 0-1. FCSB s-a impus cu letonii de la RFS, 4-1, și a învins și cu Sepsi, 1-0, în deplasare.

Jurnalist grec de la Sportal: „Așa s-a întâmplat mereu cu Răzvan Lucescu, echipa a suferit în aceste două luni. Dar va fi bine după!”

Jurnalistul Manos Tsalgatidis, de la sportal.gr, care răspunde de campioana en titre a Greciei, a mărturisit că nu este surprins de situația actuală de la PAOK.

„Cu Galata a fost feeling-ul că PAOK a jucat contra unei echipe cu mai mulți bani, cu mai mulți fotbaliști de calitate. Osimhen, Mertens, Torreira, Icardi... Și putem continua mult și bine.

A fost o situație dificilă și cu Aris, un derby local. Pentru PAOK un meci cu Aris înseamnă doar 3 puncte, pentru Aris este un meci cât un sezon, unul mare!

Imagini din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Imagini din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Imagini din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Imagini din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Imagini din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+22 FOTO

Sincer, ceea ce se întâmplă acum la PAOK nu este ceva ieșit din comun, negativ. Sunt lunile septembrie-octombrie, așa s-a întâmplat mereu cu Răzvan Lucescu! Echipa trebuie să sufere. Nu e ceva anormal. Să sufere!

PAOK suferă un pic acum, dar în câteva săptămâni poate fi top din nou. Oricum, e cea mai bună din Grecia. Are jucători maturi, are tineri de viitor", a comentat jurnalistul grec de la Sportal.gr.

Răspunde de PAOK Salonic și explică: „Suferă în septembrie și octombrie. De ce funeralii?”. Îl laudă pe fotbalistul „care are carismă de la zei”
Manos Tsalgatidis (jurnalist Sportal.gr)

Greșelile decid jocurile. Am comis greșeli în fața porții și am plătit pentru una dintre ele primind un gol. Nu-mi pasă de statistici. Am jucat foarte bine dar în aceste jocuri, dar trebuie să înscrii
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK, după eșecul cu Aris (0-1)

Pronosticul jurnalistului grec: „PAOK se va impune cu 2-0 sau 2-1, deși va fi meci de luptă”

Manos Tsalgatidis susține că PAOK nu a făcut funerarii după înfrângerile cu Galatasaray și cu Aris din ultima săptămână.

„Deloc. De ce înmormântare?! Și fanii au început să înțeleagă că PAOK este la alt nivel. Datorită lui Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis. Aris, de exemplu, încă se chinuie să câștige o cupă, să fim serioși.

Dacă PAOK nu va începe bine cu românii, or să comenteze un pic fanii, dar va fi OK. Eu cred că PAOK se va impune cu 2-0. Sau cu 2-1. Dar va bate pe FCSB. Nu vor fi goluri multe, dar PAOK are forța de a se impune.

Acum, se cristalizează o idee de joc. Așa cum a spus și patronul (Savvidis), PAOK are cea mai bună echipă din ultimii ani", a mai adăugat ziaristul din Salonic.

Dacă va fi un meci greu?! Eu sper că nu! Doar n-oi ține cu românii... Este un meci european, un format nou, dar București are echipă bună. Pe Elias Charalambous îl iubim, a jucat la PAOK, știm cine e, dar dacă echipa lui Răzvan va fi dedicată sută la sută fotbalului, va câștiga acest duel
Manos Tsalgatidis, jurnalist Sportal.gr

Pericolul principal pentru FCSB: „Konstantelias are carismă de la zei, poate vorbi cu mingea”

Pericolele lui PAOK în accepțiunea ziaristului? Aceeași pe care i-a menționat și Pantelis Kapetanos, și Cosmin Bărcăuan. Și, în general, toți ce cunosc gruparea alb-negrilor.

"Konstantelias este micul magician al Greciei. Creează goluri și oportunități de la zero. Are carismă de la zei! Poate vorbi cu mingea. Trebuie să aibă grijă și să învețe de la Lucescu și va fi foarte bine pentru el.

Taison și Zivkovic poate că nu sunt în cea mai bună formă a lor, dar pot fi letali. Sunt top în Grecia. La mijloc, Camara are abilități bune, poate face diferența", a mai spus grecul.

Uneori, oricât de bine ai juca, totul e împotriva ta în anumite perioade ale sezonului. Alteori, indiferent ce ai face, iese bine. În unele momente, fotbalul te pedepsește. Nu știu de ce ne-a pedepsit pe noi cu Aris, dar vom rezolva. Dacă nu marchezi, cade ceva din cer și iei gol!
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK, după meciul cu Aris

17milioane de euro este cota lui Konstantelias (22 de ani, mijlocaș ofensiv și aripă stânga) pe transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong
Tenis
Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong
Mititelu pierde la Tribunal în dosarul dezafilierii Craiovei! » „Nu intrăm în panică. Vom câștiga la Curtea de Apel. Judecătorii fug de deciziile grele”
Superliga
Mititelu pierde la Tribunal în dosarul dezafilierii Craiovei! » „Nu intrăm în panică. Vom câștiga la Curtea de Apel. Judecătorii fug de deciziile grele”
Simona Halep, mesaj emoționant după prima victorie în 26 de luni: „Cuvintele nu pot descrie asta”
Tenis
Simona Halep, mesaj emoționant după prima victorie în 26 de luni: „Cuvintele nu pot descrie asta”

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează