Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 09:02
Pandemia de coronavirus și restricțiile de circulație impuse românilor i-a îndemnat pe mulți dintre aceștia să-și facă stocuri de alimente pentru o perioadă mai mare.
Dintr-un studiu realizat după declararea stării de urgență s-a constatat o creștere de generală de 76% față de aceeași săptămână a anului anterior, pentru toate categoriile monitorizate, anunță Hotnews. Topul este dominat de ingrediente de bază, în principal carne și mezeluri, ulei, brânză, apă, fructe și legume, conserve și produse de băcănie.
Cum au crescut vânzările în pandemia de coronavirus:
- Carne – 77%
- Ulei – 204%
- Apă minerală și plată – 93%
- Conserve de carne – 625%
- Făină – 441%
- Orez – 426%
- Mălai – 413%
- Drojdie – 366%
- Șervețele umede – 767%
- Săpun și gel dezinfectant – 331%
- Hârtie iginică – 204%
- Produse de curățenie – 222%
- Spirt – 418%