INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FLIRT

„Mă ațâța degeaba, dar ce mi-a propus azi e prea mult” » O actriță din Spania, dezvăluiri spectaculoase despre o aventură cu „cel mai frumos bărbat din La Liga”

Amor Romeira +24   FOTO
Amor Romeira

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 11:25 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 18:09

Amor Romeira, una dintre cele mai căutate cântărețe și actrițe din Spania, a vorbit în presa iberică despre un flirt cu un jucător din La Liga. 

În urmă cu mult timp (8 sau 9 ani) am cunoscut un fotbalist din prima ligă. Era cel mai frumos bărbat la vremea aia. Era un adevărat Don Juan-Casanova. Toate ne doream să fim cu el și el era genul care rupea multe inimi. A fost mereu un „du-te vino” cu acest fotbalist. Apărea, îmi spunea câteva cuvinte dulci, mă învârtea pe degete. 

Ne cuplam, săruta senzațional, era minunat! Dar n-am ajuns niciodată mai departe de atât. Mereu mă atâța degeaba! În momentele alea, era o relație de ură. Era blocat când era cu mine, nu mai putea să vorbească. Mă tot intersectam cu el și era mereu la fel. Dar ce s-a întâmplat azi e prea mult!”, a explicat Amor Romeira. 

+20 FOTO

Anul acesta, el s-a întors, iar actrița a publicat mesajele primite de la el, conforma Marca: 
- Bine, cu tine e mereu la fel. Vorbești mult, ne pupăm un pic și gata... apoi dispari. După un timp apari iar. 
- Hahahaha va trebui să te străduiești mai mult

„Sunt lăsate telefoanele la intrare, fetele ajung să câștige bine”. Un star face dezvăluiri din lumea petrecerilor gigantice ale fotbaliștilor: „Astea sunt cifrele”

Surprinsă cu o invitație

Amor Romeira a fost surprinsă când fotbalistul i-a propus un menage a trois cu un alt bărbat: „Iubita lui știe și fac menage a trois. Îmi spune că, fără ca ea să știe să ne cunoaștem și să facem cumva să se întâmple. Îmi pare rău, nu sunt pregătită. Dacă e să încerc, o voi face cu Sofia a mea. 

Vorbind cu o prietenă am ajuns la concluzia că tipul ăsta se ascunde, e gay, dar nu poate spune asta din cauza homofobiei care există în lume. A găsit o fată, a convins-o să fie împreună într-o relație deschisă pentru ca el să se poată bucura de alți bărbați, pentru că asta îi place”. 

+20 FOTO

Citește alte știri:

„Cât a îmbătrânit!” » Dolph Lundgren, apariție de senzație pe plajă, cu iubita cu 38 de ani mai tânără

Lux! Ilie Năstase, afacere cu fratele Simonei Halep: unde a fost surprins de paparazzi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
bluerush
bluerush  •  14 August 2020, 21:49

Un lucru e sigur, si anume ca nu o sa faca nimeni casa cu femei de genul acesta.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  14 August 2020, 14:47

Felicitari GSP..un nou articol care va defineste in totalitate.Bravo...!!!!

radumatei
radumatei  •  08 Martie 2021, 10:36
Postat de Mihai Craciun pe 14 August 2020, 17:00

Cat profesionalism, un articol cu adevarat relevant despre ceea ce inseamna jurnalism sportiv in Romania. Concis, explicit si plin de continut revelator !!! Bravo, tineti-o tot asa !

Ce-i boss, ești dezamăgit? Din titlu ai crezut că era vorba de vreo dezbatere filosofică? Ce mă distrează ăștia care văd titluri cu țîțe, dau click, își clătesc ochii și după aia se lamentează de soarta jurnalismului sportiv.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează