INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

NEWS ALERT Anunț necruțător primit astăzi de Ianis Hagi. Mesajul managerului lui Rangers: „Nu există un motiv!”

Cumpărat cu 3,5 milioane de euro de la Genk în 2020, Ianis Hagi mai valorează acum 2 milioane pe Transfermarkt / Foto: Imago +5   FOTO
Cumpărat cu 3,5 milioane de euro de la Genk în 2020, Ianis Hagi mai valorează acum 2 milioane pe Transfermarkt / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2024 19:39 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2024 23:44

Ianis Hagi (25 de ani), extrema lui Glasgow Rangers care a fost trimisă să se antreneze și să joace numai la echipa secundă a vicecampioanei Scoției de către managerul echipei, nu primește nicio speranță să revină la formația din Premiership. „Situația nu s-a schimbat deloc. Nu este doar decizia mea în acest sens. Nu există niciun motiv să mergem mai departe în acest sens!”, a anunțat Philippe Clement, citat de publicația Football Scotland.

Veste foarte proastă (încă una!) primită în această seară de Ianis Hagi! Managerul lui Glasgow Rangers i-a tăiat orice iluzie privind o eventuală mult dorită reintegrare a sa în lotul primei echipe a lui Rangers.

Trimis după EURO 2024, unde la meciul contra Slovaciei a obținut penaltyul din care Răzvan Marin a semnat golul egalizator (1-1) din grupă, care ne-a asigurat calificarea în „optimi”, internaționalul român (cu o lovitură de la 11 metri scoasă și contra Lituaniei, la 3-1 în Liga C a Nations League) nu mai are loc la formația din Glasgow.

Philippe Clement: „Văd eu că se schimbă ceva? Nu, pentru moment!”

Belgianul Philippe Clement, numit la vicecampioana Scoției în toamna trecută, în locul lui Michael Bale, a dezvăluit pentru Football Scotland: „Am spus aceste lucruri deja și cu ultimele ocazii în care am mai fost întrebat. Situația nu s-a schimbat deloc.

Nu este doar decizia mea în acest sens. Așa că vom vedea ce va aduce viitorul. Văd eu că se schimbă ceva? Nu! Am zis doar că situația nu s-a modificat pentru moment, așa că nu există niciun motiv să mergem mai departe în acest sens”.

Ianis Hagi nu a vrut să accepte propunerile primite din SuperLigă în ultimele săptămâni, de la FCSB și Rapid, și a ales să rămână „legat” la echipa a doua a lui Rangers, așteptând o posibilă reprimire în efectivul de elită a lui „The Gers”.

Fereastra estivală de mercato s-a închis în aproape toate campionatele (au mai rămas doar variante exotice sau total fără importanță!), astfel că, măcar până în ianuarie 2025, există șanse mari ca Ianis Hagi să se antreneze și să joace doar la echipa a doua a lui Rangers.

99de meciuri are Ianis Hagi la Rangers, pentru care a reușit 16 goluri și 21 de pase decisive. La umătoarea apariție la prima echipă din Glasgow, i se activează automat o clauză de mărire a salariului!

„În jocul cu Lituania, Ianis le-a arătat fanilor lui Rangers exact ce pierd”

Nu mai departe de acum câteva zile, presa scoțiană remarca importanța lui Ianis Hagi la naționala României: „Oamenii lui Mircea Lucescu au început jocul în urma unei victorii frumoase cu 3-0 împotriva Kosovo în deschiderea Ligii Națiunilor C, dar, cu doar trei minute până la final luni seară, păreau că ar trebui să se mulțumească și cu un punct împotriva lituanienilor.

Asta până când mijlocașul «luminilor albastre» Hagi - care a fost exclus din tabăra primei echipe la Ibrox - a apărut de pe bancă și i-a obținut echipei sale un penalty crucial. Tânărul de 25 de ani a primit mingea pe dreapta înainte de a se îndrepta către suprafața de pedeapsă, unde a fost doborât de fundașul dreapta al Lituaniei, Justas Lasickas”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (25)
DanielDand
DanielDand  •  14 Septembrie 2024, 13:58

O epava eșuată

polistul68
polistul68  •  14 Septembrie 2024, 13:49

Ogoliul gresit inteles...banii...dorinta de a parea ceea ce nu e...il fac sa piaeda muuulllt...din pct de vedere al carierei. Dupa accidentare, avea o scuza...acuma i va trebuii ceva timo sa revina. Cred ca era mai bine sa accepte un salar mai mic, din Grecia de ex, sau cbiar din Romania, si avea sansa sa isi relanseze cariera...asa, o ia de zero. El nu are valoare de Barca sau Bayern, cum il.vad unii..ar putea avea o cariera ok la un club de Europa L...

enigmaticul
enigmaticul  •  14 Septembrie 2024, 10:46

Deci, nea ”Ovi”, cum e cu articolul ”De unde atâta răutate”?? Este vorba de a privi lucrurile în mod realist, nu de răutate!! Până la urmă, cititorii dau verdictul, nu gazetarii. Frustrarea este cu atât mai mare, când ții pe bancă oameni care au marcat la 3 min. de la introducerea pe teren(Mitriță), și titularizezi jucători care nu au jucat de luni de zile la echipa de club. Asta e marea problemă, nidecum răutatea cititorilor. Să privim lucrurile într-un mod mai realist. Sunt surprins că dvs. vedeți altfel lucrurile. Să nu mai vorbesc de ”osanalele” care se aduc întregii familii ”regale”, iar jucători care merită aprecieri, nici nu sunt pomeniți de gazetă. DE CE? Vi se pare normal ca jucători capabili să schimbe soarta unei partide, să nu fie convocați, sau să fie ținuți pe bancă, în detrimentul prințișorului? Oare când se va termina cu mascarada asta?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează