INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Ofertă de 90 de milioane de euro pentru Xavi Simons! Ce colos european îl vrea

Xavi Simons / Foto: Imago
Xavi Simons / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2024 18:31 / Actualizat joi, 18 iulie 2024 19:41

Cotidianul L'Equipe a dezvăluit joi că PSG a primit de la Bayern o ofertă de 90 de milioane de euro pentru Xavi Simons, 21 de ani, mijlocașul ofensiv împrumutat sezonul trecut lui RB Leipzig.

Bayern și RB Leipzig se bat pe Xavi Simons și profită PSG! Cotidianul L'Equipe scrie că bavarezii sunt atât de focusați să-l achiziționeze pe mijlocașul ofensiv în vârstă de 21 de ani încât au făcut o ofertă de nerefuzat: 90 de milioane de euro! Cu 5 milioane mai puțin decât au cheltuit vara trecută cu transferul supergolgheterului Harry Kane de la Tottenham.

Xavi Simons nu vrea să se întoarcă la PSG și ar prefera Bayern

Șefii multiplei campioane a Germaniei l-au „scanat” pe internaționalul olandez în cursul sezonului trecut, când PSG l-a împrumutat lui RB Leipzig, interesată să-l păstreze încă un an. În ciuda unui contract până-n 2027, Simons i-a anunțat pe parizieni că nu vrea să se întoarcă și ar prefera să meargă la Bayern.

PSG insistă, deocamdată, pentru în împrumut și abia vara viitoare ar fi dispusă să vândă. Motivul? Din banii pe care i-ar încasa acum, o parte i-ar reveni lui PSV Eindhoven, club de la care l-a achiziționat pe mijlocașul olandez în 2023, cu doar 4 milioane de euro.

Bayern și PSG și-l dispută pe Desire Doue de la Rennes

În afara banilor, mult mai mulți decât își poate permite RB Leipzig să dea, Bayern mai are un atu. Vrea să scape de Kingsley Coman, iar PSG este interesată să-l achiziționeze.

Interesant, Bayern și PSG concurează pentru Desire Doue (19 ani). Potrivit „L'Équipe”, campioana Franței a făcut o ofertă de 45 de milioane pentru supertalentul lui Stade de Rennes. Cu zece milioane de euro mai mult decât au pus bavarezii pe masă. Rennes a respins deja propunerea nemților și solicită nu mai puțin de 60 de milioane de euro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ofertă uriașă primită de Alex Mitriță! Mihai Rotaru a dezvăluit totul
Superliga
Ofertă uriașă primită de Alex Mitriță! Mihai Rotaru a dezvăluit totul
Mutare-surpriză cu doar două minute înaintea gongului final în mercato! Românul crescut la Bayern și Real Madrid s-a transferat la ora 23:58
Campionate
Mutare-surpriză cu doar două minute înaintea gongului final în mercato! Românul crescut la Bayern și Real Madrid s-a transferat la ora 23:58
Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala față de un jucător pe care l-a „demolat”: „Îmi fac mea culpa. L-am judecat greșit”
Nationala
Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala față de un jucător pe care l-a „demolat”: „Îmi fac mea culpa. L-am judecat greșit”

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (2)
MariusN
MariusN  •  18 Iulie 2024, 23:15

Dar ce a jucat dupaia.. Cu noi doar s-a incalzit.. Apoi gol excelent cu Anglia, in semifinala, nu in grupa, unde doar noi suntem mari eroi. A jucat frt bine si cu Franta, dar cine nu l-a urmarit, nu stie. E 10 clase peste prințișor, alibecși, pușcași si drăguși.. Si doar 21 de ani.. Dar la noi, ar fi prea tânăr si vesnic speranță si talent, vezi pui de rege.. Să vedeți ce va juca la Bayern, iar ai noștrii in Serie B si Orientul mijlociu..

id45
id45  •  18 Iulie 2024, 20:39

Ce a jucat puștiul ăsta ... până la meciul cu noi ? NIMIC !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează