INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EX-RAPIDIST NECONVINGATOR

Boya e pe picior de plecare de la Grenoble

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Cumpărat de la Rapid cu 500.000 de euro, în ianuarie 2009, Pierre Boya nu a putut să se impună la Grenoble nici în actuala stagiune. Permanent dezamăgitor, atacantul camerunez nu a disputat decît 9 partide, doar 5 ca titular, din august încoace, suficient să apară discuţii despre separare.

 Şi conducerea clubului, şi jucătorul de 25 de ani cred că singura soluţie este căutarea altei echipe. Ba, dornică să scape încă din această iarnă de el, conducerea "lanternei roşii" din Franţa nu ar emite cine ştie ce pretenţii financiare, ba nu exclude să-i dea drumul gratis, deşi Boya mai are contract pînă în iunie 2012. 

Cum din Hexagon nu se înghesuie nimeni să-l ia pe african, unica variantă rămîne o grupare din străinătate.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor
Liga 2
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
 •  21 Ianuarie 2010, 20:29

un juc f bun, pe care normal ca daca nu il joci, nu e in forma..si-apoi tocmai grenoble vorbeste, care era agentul 009 in franta la un momenta dat parca...vaaaai!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează