INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVE ORA 14:30 Crystal Palace - Liverpool, duel din etapa a 7-a în Premier League » Echipe probabile + cele mai tari cote

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2024, 11:38 / Actualizat sambata, 05 octombrie 2024 11:38

Crystal Palace și Liverpool, formațiile pregătite de Oliver Glasner și Arne Slot, se vor întâlni în această după-amiază, de la ora 14:30 pe Selhurst Park din Londra, într-o partidă din etapa cu numărul 7 din Premier League. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 1 și DigiSport 1.

Meciurile etapei a 7-a din Premier League

Crystal Palace - Liverpool » LIVE de la ora 14:30

Crystal Palace - Liverpool » Echipe probabile:

Crystal Palace (3-4-3): Henderson - Lerma, Guehi, Lacroix - Munoz, Wharton, Kamada, Mitchell - Nketiah, Mateta, Eze
Antrenor: Oliver Glasner

Liverpool (4-2-3-1): Alisson - Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Gravenberch, Mac Allister - Salah, Szoboszlai, Diaz - Diogo Jota
Antrenor: Arne Slot

Stadion: Selhurst Park (Londra)
Arbitru: Simon Hooper

Început modest de sezon pentru londonezi

Crystal Palace nu a reușit să câștige niciun meci în actuala stagiune de Premier League.

După primele 6 partide disputate, „vulturii” au înregistrat 3 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri, iar astfel, trupa lui Oliver Glasner se clasează doar pe poziția a 18-a în clasament, prima care duce în Championship.

„Cormoranii”, noii lideri din Premier League

De cealaltă parte, elevii lui Arne Slot au profitat de pasul greșit făcut de campioana Manchester City în etapa trecută (doar 1-1 pe St. James's Park cu Newcastle) și au ocupat fotoliul de lider al campionatului englez, după victoria obținută pe terenul celor de la Wolverhampton, scor 2-1.

De asemenea, Liverpool are punctaj maxim după primele 2 etape ale noului sezon de UEFA Champions League.

După victoria categorică de pe San Siro din prima rundă, 3-1 împotriva celor de la AC Milan, „cormoranii” au învins-o la mijlocul săptămânii și pe Bologna, 2-0, grație reușitelor semnate de Alexis Mac Allister și Mohamed Salah.

Mohamed Salah va stabili un nou record dacă înscrie astăzi

După ce a devenit primul jucător din istoria lui Liverpool care a izbutit să înscrie în 5 meciuri consecutive disputate pe teren propriu în UEFA Champions League, grație golului înscris împotriva Bologniei, egipteanul poate atinge o nouă bornă impresionantă în partida din această după-amiază.

În cazul în care va marca astăzi, Salah va deveni primul jucător din istoria Premier League care reușește să înscrie în primele 4 partide disputate în deplasare de echipa sa în campanii diferite.

Clasament Premier League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Superliga
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Atacantul ce-ar putea fi marea surpriză a lui Il Luce la națională: născut în Austria, joacă în cupele europene, este pe lista granzilor României
Nationala
Atacantul ce-ar putea fi marea surpriză a lui Il Luce la națională: născut în Austria, joacă în cupele europene, este pe lista granzilor României
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close