INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

De ce au retrogradat Man și Mihăilă cu Parma: „Am avut un handicap”

Roberto D'Aversa, 45 de ani, antrenorul celor de la Parma, a încercat să găsească explicațiile pentru sezonul dezastruos al „cruciaților”.
Roberto D'Aversa, 45 de ani, antrenorul celor de la Parma, a încercat să găsească explicațiile pentru sezonul dezastruos al „cruciaților”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 19:32 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 20:53

Roberto D'Aversa, 45 de ani, antrenorul celor de la Parma, a încercat să găsească explicațiile pentru sezonul dezastruos al „cruciaților”.

  • 17 meciuri are Mihăilă la Parma (4 goluri și 3 pase de gol), în vreme ce Dennis Man a reușit două goluri și o pasă decisivă pentru „cruciați” în 14 jocuri.
  • Parma, picată matematic în Serie B, mai are de jucat în acest sezon cu Atalanta, Lazio, Sassuolo și Sampdoria.

Roberto D'Aversa, antrenor Parma: „Au fost probleme de comunicare, integrare cu străinii”

Încă nu pot să accept această retrogradare, pentru că avem o echipă de Serie A. Dar în acest sezon și accidentările au jucat un rol important, a fost mereu un handicap. Poate nici eu nu am reușit să le transmit ce trebuiau să facă. Oricum, nu regret că m-am întors la echipă. Eu chiar am crezut că ne putem salva, nu am reușit și îmi cer iertare. 

Mai am un an de contract, dar la final voi discuta cu conducerea dacă mai rămân sau nu. Nu stau doar pentru că mă leagă o hârtie, e doar o formalitate. A fost o mare dezamăgire pentru noi toți. Au fost atâtea meciuri în care am condus cu două goluri... nu mai zic de meciul de la Cagliari în care în minutul 91 eram victorioși, dar la final am pierdut (n.r. 3-4).

Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi antrenat echipa tot sezonul, au venit mulți jucători noi pe parcurs, mulți străini, au fost probleme de comunicare, de integrare. Eu cred că lucrurile ar fi stat altfel dacă eram de la început”, a declarat D'Aversa în cadrul unei conferințe de presă.

Ioan Sdrobiș nu e impresionat de transferurile lui Man și Mihăilă

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Obstacol uriaș pentru Real Madrid în lupta la titlu: Ramos s-a rupt din nou

Bayern Munchen, 9 titluri la rând în Bundesliga! Dortmund a făcut-o campioană

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  08 Mai 2021, 20:39

GSP corectați, de unde ați scos că excraioveanul a jucat 23 de meciuri în Serie A??? Mihăilă a jucat DOAR 16 meciuri în Serie A (687 minute efectiv) și 1 meci în Cupa Italiei (90 minute) - total 4 goluri și 3 assisturi. Dennis Man a jucat 14 meciuri în Serie A (697 minute efectiv, deci mai multe decât Mihăilă! ) - 2 goluri și 1 assist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează