INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Decizie surprinzătoare în Premier League » Patronul lui Chelsea vrea să mute echipa de pe Stamford Bridge

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2024 17:57 / Actualizat marti, 10 septembrie 2024 18:29

Conducătorii lui Chelsea au decis să mute echipa de pe Stamford Bridge, stadionul care a găzduit meciurile lui Chelsea încă din 1905.

Potrivit TheGuardian, conducătorii clubului vor ca echipa să joace pe un stadion mai mare. Stamford Bridge are o capacitate de 40.341 de locuri, fiind pe al nouălea loc în Premier League.

Patronul lui Chelsea vrea să mute echipa de pe Stamford Bridge

Potrivit presei britanice, conducătorii lui Chelsea plănuiesc să construiască un nou stadion în Londra, care să fie folosit și pentru alte evenimente în afară de fotbal. Zona preferată de conducătorii „albaștrilor” ar fi la câțiva kilometri distanță, în nordul Londrei.

Suporterii lui Chelsea au avut reacții împărțite la aflarea veștii

Suporterii lui Chelsea au avut reacții împărțite la aflarea veștii că echipa se va muta de pe Stamford Bridge, casa „albaștrilor” din 1905.

  • „Așa mai stăm de vorbă!”
  • „Avem nevoie de un stadion mai mare, foarte bună ideea”
  • „Pierdem atâtea stadioane istorice, Upton Park, White Hart Lane, Goodison Park și acum și Stamford Bridge”
  • „Fotbalul moare”
  • „Am sperat la vremuri ca acum”

Conducătorii clubului vor fi nevoiți să ajungă la un acord cu „Chelsea Pitch Owners”, compania care deține stadionul Stamford Bridge și numele clublui, Chelsea FC. Conducătorii nu scot din calcul rămânerea pe Stamford Bridge, în ciuda progresului îngreunat de a moderniza arena cu capacitatea de 40.341 de locuri.

Chelsea, pe locul 11 după 3 etape în Premier League

Chelsea a început sezonul cu o înfrângere acasă în fața campioanei din sezonul trecut, Manchester City, scor 0-2. Pentru londonezi a urmat o victorie la scor în deplasare, contra lui Wolverhampton, scor 6-2. În a treia etapă, Chelsea a remizat acasă, scor 1-1, contra rivalei locale Crystal Palace.

Cole Palmer, out de pe lista UEFA a lui Chelsea

Chelsea va juca în Conference League în acest sezon și le va înfrunta pe Gent, Panathinaikos, Noah, Heidenheim, Astana și Shamrock Rovers.

Pentru a-i ține proaspeți pentru celelalte competiții și datorită lotului numeros, Maresca a decis să nu se bazeze pe Fofana, Lavia și Palmer în Conference League. Ultimul dintre cei 3 e unul dintre cei mai importanți jucători de la Chelsea, fiind golgeterul echipei în sezonul trecut.

Palmer are 3 meciuri în Premier League în acest sezon, a marcat un gol și a dat 4 assist-uri. Trei dintre ele au venit în meciul câștigat cu Wolves, cu 6-2. Mijlocașul ofensiv a ajuns la Chelsea anul trecut, când a fost cumpărat de la Manchester City pentru 47 de milioane de euro.

În total, a jucat 50 de meciuri pentru Chelsea, a marcat 26 de goluri și a dat 19 pase decisive.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Campionate
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Transfer oficializat azi de Universitatea Craiova! » Al 9-lea fotbalist care ajunge sub comanda lui Gâlcă
Superliga
Transfer oficializat azi de Universitatea Craiova! » Al 9-lea fotbalist care ajunge sub comanda lui Gâlcă

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (4)
FcFcsb_e_SteauaBucuresti
FcFcsb_e_SteauaBucuresti  •  11 Septembrie 2024, 13:52

Cum? O companie detine numele "Chelsea"??? Patronii lui Chelsea cat platesc pentru folosirea numelui???? Nu ne-ati spus ce era mai important! Poate Talapn are dreptate cand cere 5.3 mil euro pe an pentru denumire!

catta81k1
catta81k1  •  10 Septembrie 2024, 22:56
Postat de zubi pe 10 Septembrie 2024, 19:44

Alo Liverpool! Construiti un alt Anfield! Desi orasul nu are mai mult de 1.000.000 locuitori, pariez ca un stadion de 80.000 locuri, mai mare ca Teatrul Viselor, s-ar umple mereu. Si conturile clubului, desigur... Personal, caut bilet la un meci decent si nu gasesc!

Mai bine 50000...care canta si fac atmosfera...decat 80000 de turisti...care ii preocupa gramada de selfie-uri..si postarile de pe social media. Liverpool FC a avut sansa sa construiasca stadion nou...dar traditia...si fanii...daca nu ma insel s-au opus...si atunci sa decis modernizarea Main Stand si acum cativa ani...Anfield Road stand.

mr90
mr90  •  10 Septembrie 2024, 20:12

Deci, de fapt, click/bait !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează