INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fanii lui Manchester United, scandalizați după ce au văzut salariul lui Casemiro » Câștigă de 19 ori mai mult decât revelația Kobbie Mainoo

Casemiro
Casemiro

Articol de - Publicat joi, 05 septembrie 2024 15:07 / Actualizat joi, 05 septembrie 2024 15:50

Fanii lui Manchester United s-au declarat stupefiați de salariile jucătorilor, Casemiro și Bruno Fernandes fiind cel mai bine plătiți. Cei doi încasează, fiecare, câte 375.000 de lire sterline săptămânal.

La capătul listei sunt jucători tineri precum Kobbie Mainoo și Alejandro Garnacho, care câștigă 20.000, respectiv 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Casemiro, principala țintă a fanilor lui Manchester United

Casemiro a fost principala țintă a fanilor lui Manchester United după eșecul suferit pe Old Trafford în fața rivalei Liverpool, scor 0-3. Mijlocașul brazilian a greșit decisiv la ambele goluri marcate de „cormorani” în prima repriză și a fost înlocuit la pauză de către Erik ten Hag cu tânărul Toby Collyer.

Casemiro este cel mai bine plătit jucător al „diavolilor roșii”, alături de Bruno Fernandes, având un salariu de 375.000 de lire sterline săptămânal, potrivit DailyMail.

Cei doi sunt urmați în topul salariilor de către englezii Marcus Rashford și Mason Mount, care sunt remunerați cu 350.000, respectiv 250.000 de lire sterline săptămânal.

Antony, un alt jucător criticat vehement de către suporteri, câștigă 200.000 de lire sterline, iar fostul căpitan Harry Maguire este remunerat cu 190.000 de lire sterline.

Transferat în această vară, fundașul Matthijs de Ligt câștigă 195.000 de lire sterline pe săptămână, iar ceilalți nou-veniți, Leny Yoro și Joshua Zirkzee, câștigă 115.000, respectiv 105.000 de lire sterline.

Veteranul Jonny Evans este plătit cu 65.000 de lire sterline săptămânal, în timp ce Alejandro Garnacho, Amad Diallo și Kobbie Mainoo, jucători de perspectivă ai lui Manchester United, câștigă 50.000, 29.000, respectiv 20.000 de lire sterline.

Kobbie Mainoo a devenit rapid un jucător important la mijlocul terenului pentru Manchester United și, de asemenea, a fost titular în patru meciuri ale naționalei Angliei la Campionatul European din 2024, inclusiv în finala pierdută în fața Spaniei, scor 1-2. Mainoo a fost schimbat atunci în minutul 70 cu Cole Palmer, cel care avea să marcheze, restabilind egalitatea în minutul 73.

Fanii lui Manchester United au rămas stupefiați la aflarea salariilor jucătorilor:

  • „Kobbie Mainoo este de 20 de ori mai bun decât Casemiro și totuși este plătit de 20 de ori mai puțin”
  • „Casemiro, 375.000 de lire sterline pe săptămână și abia mai poate alerga pe teren?”
  • „Câți bani poate primi un jucător doar ca să se plimbe pe teren, incredibil!”
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
Moshu_Shukaru.1948
Moshu_Shukaru.1948  •  05 Septembrie 2024, 15:48

„Ci fiecare este ispitit când este atras de pofta lui însuși și momit. Apoi pofta, când a zămislit, dă naștere păcatului; și păcatul, odată făptuit, aduce moartea.” (Iacov 1:14-15)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează