INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Barcelona face încă o achiziție spectaculoasă » Atletico și-a dat acordul

Joao Felix e pe punctul de a se transfera de la Atletico la Barcelona. Foto: Imago Images
Joao Felix e pe punctul de a se transfera de la Atletico la Barcelona. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 10:14 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 10:14

Atacantul portughez Joao Felix, 23 de ani, e pe punctul de a se transfera de la Atletico la Barcelona. „S-ar putea face săptămâna aceasta”, anunță cotidianul spaniol AS.

Abia întors la Madrid după împrumutul la Chelsea, Joao Felix e pe punctul de a o părăsi din nou pe Atletico. Destinația: FC Barcelona!

Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”
Farul - Sheriff 0-3
Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

Joao Felix: „Barcelona a fost visul meu de când eram copil”

„Barcelona a fost întotdeauna prima mea alegere și mi-ar plăcea să mă alătur lui Barçei. A fost visul meu de când eram copil”, îi mărturisea recent internaționalul portughez expertului în transferuri Fabrizio Romano. N-au trecut prea multe zile și visul este pe cale de a i se îndeplini - anunță cotidianul spaniol AS.

„Operațiunea s-ar putea concretiza în cursul acestei săptămâni. Atletico și-a dat acordul. În discuție este un împrumut cu opțiune de cumpărare”, relatează AS, potrivit căruia jucătorul în vârstă de 23 de ani „este o dorință veche a președintelui Joan Laporta și ar fi cireașa de pe tort pentru proiectul Barcelona 2023-2024”.

Joao Felix a costat-o pe Atletico 127,2 milioane de euro în 2019

În mercato hibernal din 2022, Laporta ajunsese la un acord pentru mijlocașul portughez, însă, în cele din urmă, madrilenii au dat înapoi.

Atletico l-a cumpărat pe Joao Felix în 2019, de la Benfica Lisabona, cu 127,2 milioane de euro, oferindu-i un contract scadent în 2027. Iar în ianuarie anul acesta l-a împrumutat lui Chelsea, unde portughezul a marcat 4 goluri în 20 de meciuri oficiale.

50 de milioane de euroeste cota de piață a internaționalului portughez Joao Felix

Barcelona a mai făcut trei transferuri în această vară

Pentru Barcelona, Felix ar fi a patra achiziție a acestei veri. Catalanii i-au adus până acum pe Ilkay Gundogan, de la Manchester City, și pe Inigo Martinez, de la Athletic Bilbao, amândoi liberi de contract.

De asemenea, l-a cumpărat pe Vitor Roque, de la Athletico Paranaense, cu 40 de milioane de euro. Însă internaționalul brazilian în vârstă de 18 ani se va alătura echipei abia în stagiunea 2024/2025.

Citește și:

S-au bătut pe un telefon mobil? Ryan Giggs și-a aflat sentința în cazul de violență domestică

Vești bune de la Edwin Van der Sar: a ieșit de la terapie intensivă și a publicat o primă poză

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  19 Iulie 2023, 13:59

Joao Felix e un jucator extrem de talentat, as putea fi un mare plus pentru Barcelona. Totusi, cred ca cel mai mult ii lipseste Barcelonei un varf autentic, monentam ei stau doar in Lewandowski.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează