INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

LIVE ORA 19:00 Juventus - Napoli, duelul zilei în Serie A » Echipe probabile + cele mai tari cote

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 10:56 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 10:56

Juventus și Napoli, echipele pregătite de Thiago Motta și Antonio Conte, se vor întâlni în această seară, de la ora 19:00, pe Allianz Stadium din Torino, într-o partidă din etapa a 5-a a noului sezon de Serie A. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe PrimaSport3 și DigiSport4.

Rezultatele etapei #5 din Serie A

Juventus - Napoli » LIVE de la ora 19:00

Juventus - Napoli » Echipe probabile:

Juventus (4-2-3-1): Di Gregorio - Kalulu, Danilo, Bremer, Cambiaso - Locatelli, Douglas Luiz - Gonzalez, Koopmeiners, Yildiz - Vlahovic
Antrenor: Thiago Motta

Napoli (3-4-3): Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno - Mazzocchi, Lobotka, Anguissa, Spinazzola - Politano, Kvaratskhelia, Lukaku
Antrenor: Antonio Conte

Stadion: Allianz Stadium (Torino)
Arbitru: Daniele Doveri

„Bătrâna Doamnă” nu a încasat niciun gol în acest sezon de Serie A

Echipa pregătită de Thiago Motta a început foarte bine noua stagiune internă, înregistrând două victorii categorice în primele două etape (3-0 cu Verona și nou promovata Como).

Totuși, „bianconerii” nu au reușit să mențină același ritm și în ultimele două partide disputate în Serie A.

Juventus a remizat, 0-0, atât cu Roma, cât și cu cei de la Empoli, iar astfel, după primele patru etape, „Bătrână Doamna” ocupă poziția a 4-a în clasament, având 8 puncte, cu unul mai puțin decât Napoli și două în minus față de liderul surpriză din Serie A, Udinese.

Primul gol încasat de Juventus în acest sezon a fost pe teren propriu, în prima etapă a noului sezon de UEFA Champions League. Cu toate acestea, trupa antrenată de Thiago Motta a reușit să obțină victoria în fața celor de la PSV Eindhoven, 3-1, acumulând astfel primele 3 puncte in „noua eră” a Ligii Campionilor.

Napoli, o altă echipă după „dușul rece” suferit în prima etapă

Elevii lui Antonio Conte au pierdut meciul de debut al noii stagiuni de Serie A, 0-3 la Verona, lucru care a ridicat multe semne de întrebare în ceea ce privește potențialul lui Napoli în acest sezon.

Această înfrângere pare totuși că le-a prins bine napoletanilor, având în vedere că următoarele trei partide de campionat au fost câștigate de fosta campioană a Italiei (3-0 cu Bologna, 2-1 cu Parma și 4-0 cu Cagliari).

Astfel, cu 9 puncte după primele 4 etape, Napoli ocupă poziția secundă în clasamentul din Serie A.

Clasament Serie A:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close