INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA, EUROSPORT 2

Leverkusen întîlnește echipa care i-a dat cele mai mari dureri de cap în acest sezon! Ar putea reveni pe teren şi Ballack

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2011 00:00

Eurosport 2 transmite astăzi în direct partidele care încheie a doua etapă a returului Bundesligii: BORUSSIA MONCHENGLADBACH – BAYER LEVERKUSEN (16:30) şi TSV HOFFENHEIM – SANKT PAULI (18:30).


Lanterna ’Gladbach a început bine returul, cu o victorie la Nurnberg, şi speră la evitarea retrogradării. Mai mult, Borussia o are pe Bayer de client în acest sezon, dovadă succesul din tur, acel spectaculos şi surprinzător 6-3 de la Leverkusen, dar şi victoria din Cupă, la penaltyuri, în turul doi. Borussia şi-a mai recuperat şi din accidentaţi, în primul rând pe fundaşul Dante, doar Brouwers, Jaures şi Schachten fiind inapţi.

Probabil că Bayer şi-a luat adio de la titlu după înfrângerea în faţa Dortmundului etapa trecută, distanţa dintre cele două formaţii crescând la 13 puncte faţă de 7 câte visau ”farmaciştii”. În aceste condiţii este interesant de văzut cum va reuşi Jupp Heynckes să-şi motiveze elevii. Pentru deplasarea de la Monchengladbach lipsesc Manuel Friedrich (suspendat), Barnetta (se va opera la menisc) şi Lars Bender (accidentat). În schimb, Michael Ballack a jucat într-un amical cu Bochum la mijlocul săptămânii (3-0) şi candidează la un post la mijlocul terenului cu Rolfes şi Vidal.

Învins în ultimul minut etapa trecută, la Bremen, noul antrenor al lui Hoffenheim, Marco Pezzaiuoli, are şansa primei victorii din carieră în Bundesliga. Echipa sa întâlneşte modesta Sankt Pauli, dar trebuie să se descurce fără Demba Ba (în căutarea unui contract în Anglia), Obasi şi Gulde (accidentaţi). Fanii din Sinsheim ar putea să-l vadă pentru prima oară la lucru pe brazilianul Roberto Firmino (19 ani), adus de la Figueirense, liga a doua braziliană.

Sankt Pauli chiar e lovită de ghinion. Atacantul Marius Ebbers găsise în sfârşit etapa trecută drumul spre poartă  (2-2 cu Freiburg) după 9 etape de secetă, dar acum este ieşit din calcule din cauza unor dureri stomacale. Fabio Morena şi Lechner sunt de asemenea indisponibili.

Runda se încheie de la 20:30 cu rezumatele tuturor meciurilor din această etapă. Cele două întâlniri pot fi urmărite direct sau înregistrat şi pe www.eurosportplayer.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Stiri extrasport
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează