INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

PSG a câștigat cel de-al treilea meci consecutiv în Ligue 1

Lille - PSG / Foto: Imago Images
Lille - PSG / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 23:18 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 23:57

Meciul dintre Lille și PSG, din etapa cu numărul 3 din Ligue 1, s-a încheiat cu scorul de 1-3.

PSG a reușit să marcheze primul gol în minutul 33. Echipei din Paris i s-a acordat un penalty, iar Vitinha a fost cel care a marcat.

La doar trei minute distanță, PSG avea deja două goluri avantaj. Bradley Barcola a reușit să marcheze cel de-al doilea gol al partidei. 

Până la finalul primei reprize, scorul a rămas același.

Lille - PSG 1-3, în etapa a 3-a din Ligue 1

Lille a început repriza secundă cu două schimbări, iar PSG a preferat să rămână cu echipa de start. Oaspeții au efectuat primele schimbări în minutul 65, când doi jucători au fost înlocuiți.

Abia în minutul 78 a fost marcat golul celor de la Lille. Reușita i-a aparținut lui Zhegrova. În minutul 90+2, Kolo Muani a marcat cel de-al treilea gol pentu parizieni.

După această victorie, PSG este pe primul loc în clasament cu 9 puncte, iar Lille este pe 6 cu 6 puncte. Parizienii au marcat 12 goluri în cele 3 meciuri disputate în acest sezon din Ligue 1.

FINAL. Lille - PSG 1-3

  • Au marcat Zhegrova 78 / Vitinha 33, B. Barcola 36, Kolo Muani 90+2

Lille - PSG, echipe de start:

Lille: Chevalier - Mandi, Diakite, Alexsandro - Santos, Haraldsson, André, Gomes, Gudmundsson - Zhegrova, Bayo

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Pacho, Beraldo, Zaire-Emery, Neves, Vitinha - Tembele, Asensio, Barcola

Lille și PSG, două dintre reprezentantele Franței în UEFA Champions League în acest sezon, se întâlnesc în derby-ul etapei a treia din Ligue 1. Ambele echipe au punctaj maxim după primele două meciuri.

PSG merge bine și fără Mbappe

Paris Saint-Germain se descurcă impecabil din punct de vedere ofensiv, chiar dacă s-a despărțit în această vară de golgheterul Kylian Mbappe. Echipa lui Luis Enrique a înscris 10 goluri în primele două partide disputate în campionat în acest sezon, 4-1 cu Le Havre și 6-0 cu Montpellier.

De cealaltă parte, Lille a strâns același număr de puncte, dar fără să primească gol, 2-0 cu Reims și 2-0 cu Angers. Cele două formații sunt, alături de Monaco și Lens, singurele echipe cu maximum de puncte după primele două etape.

Dacă luăm în calcul și finalul sezonului precedent, Lille are patru etape la rând fără înfrângere (trei victorii și un egal), dar pe teren propriu a câștigat o singură dată în ultimele trei partide disputate în Ligue 1.

De cealaltă parte, PSG are patru victorii consecutive în campionat, iar în deplasare nu a mai pierdut de 25 de etape. Ultima oară când parizienii au pierdut „afară” în Ligue 1 a fost în februarie 2023, 1-3 pe terenul lui AS Monaco. De atunci, au strâns cinci remize și 20 de victorii în meciurile disputate pe teren advers.

Lille pare să fie complexată în fața lui PSG

Parizienii n-au mai pierdut de șase meciuri împotriva grupării din nordul Franței, înregistrând în acest interval cinci victorii și o remiză. Ultimul succes al lui Lille în fața campioanei a venit în Supercupa din 2021, 1-0, iar ultima victorie în campionat datează din luna aprilie a aceluiași an, tot cu 1-0.

Bruno Genesio nu va putea conta pe Angel Gomes, Nabil Bentaleb și Samuel Umtiti pentru această partidă, în timp ce la PSG vor absenta Kimpembe, Lucas Hernandez și Goncalo Ramos.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează