INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Neymar, avertisment incredibil despre Mbappe: „Catastrofal! E un iad să joci cu el!”

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 17:35 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 21:00

Neymar (32 de ani) i-a avertizat pe brazilienii lui Real Madrid, Vinicius Junior (24 de ani) și Rodrygo (23 de ani), despre perioada în care a fost coleg cu Kylian Mbappe (25 de ani) la PSG.

Neymar și Kylian Mbappe au fost colegi timp de 6 sezoane la PSG.

Neymar, avertisment incredibil pentru Vinicius despre Mbappe: „Catastrofal! E un iad să joci cu el!”

Neymar este foarte bun prieten cu brazilienii de la Real Madrid și le-ar fi spus acestora că a fost un adevărat calvar să împartă vestiarul cu Mbappe.

„A fost întotdeauna un război între Neymar și Mbappe. Neymar le-a trimis o scrisoare despre Mbappe brazilienilor de la Real Madrid, spunându-le că a fost catastrofal, un adevărat iad”, a spus jurnalistul Cyril Hanouna, potrivit The Sun.

La ultimul meci al lui Real Madrid, 2-0 în deplasare cu Real Sociedad, Vinicius i-a permis lui Mbappe să execute al doilea penalty, după ce brazilianul l-a transformat pe primul.

Neymar a picat testele medicale și nu a fost înregistrat în lotul lui Al-Hilal

Fostul fotbalist al Barcelonei a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul stâng în octombrie 2023, iar de atunci nu a mai intrat pe teren.

Sunt deja aproape 11 luni de când Neymar nu a mai jucat un meci oficial. Ultima partidă a fost în octombrie 2023, atunci când Uruguay a învins Brazilia cu 2-0. Acela a fost meciul în care s-a și accidentat, ieșind de pe teren în prelungirile primei reprize, iar verdictul dat de medici a fost unul dur: ruptură a ligamentului încrucișat.

Al-Hilal a oferit lista cu jucătorii incluși în lot pentru noul sezon, iar Neymar nu face parte din ei, după ce a picat testele medicale. Astfel, ar putea evolua pentru club abia începând cu ianuarie 2025.

Neymar are un salariu de 100 de milioane de euro pe an la Al-Hilal. De când a ajuns în Arabia, brazilianul a bifat doar 5 partide pentru Al-Hilal în decurs de un an, în care a reușit un gol și trei pase decisive.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  17 Septembrie 2024, 08:39

Acest bufon cu numele Neymar la PSG in 4 ani a jucat 112 meciuri adica 19 meciuri pe an ( e drept ca a marcat 82 goluri),iar la Al-Hillal 3 meciuri 0 goluri intr-un an.

corbrif
corbrif  •  16 Septembrie 2024, 22:10
Postat de Vardy.Party pe 16 Septembrie 2024, 19:02

Se ceartă divele, între ele.

Se ceartã dacã sunt doi. Aici e vorba de un singur clown !

TysonMagnus
TysonMagnus  •  16 Septembrie 2024, 20:33

Neymar sa ne spuna inca un jucator cu 4 goluri in finala de Cupa Mondiala. Practic ultima finala de Cupa Mondiala a fost Argentina-Mbappe. De unul singur s-a batut Mbappe cu echipa lui care nu l-a ajutat deloc sa ajunga dublu campion mondial, s-a batut cu arbitrii, cu stadionul, cu bookmakerii, cu Argentina, cu Vincenzo Infantino. Asa este...Mbappe Catastrofal....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează