INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nopți roșii pentru Haaland. Ce face golgheterul lui City înaintea somnului și cât dă din salariu pe ultimul gadget

Erling Haaland a semnat 38 de goluri și 5 pase decisive în 45 de meciuri din sezonul trecut la Manchester City / Foto: Imago
Erling Haaland a semnat 38 de goluri și 5 pase decisive în 45 de meciuri din sezonul trecut la Manchester City / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2024 16:35 / Actualizat vineri, 23 august 2024 16:51

Erling Haaland (24 de ani), atacantul lui Manchester United, a investit 17.680 de euro, unu la mie din salariul lui anual!, într-un pat de terapie cu lumină roșie pentru tratarea mușchilor, care folosește raze infraroșii în scopul de a pătrunde adânc în țesuturi și articulații, ajutându-l să prevină accidentările. Terapia folosește raze infraroșii pentru a pătrunde adânc în țesuturi și articulații, ajutându-l să prevină accidentările.

Erling Haaland folosește o metodă inovatoare pentru a se menține în formă și a-și asigura continuitate în evoluțiile la campioana Angliei. The Sun a dezvăluit ce și-a instalat acasă, mai nou, atacantul norvegian, care și-a început duminică al treilea sezon în Premier League în forță, cu un gol în victoria cu Chelsea, 2-0 la Londra.

Golgheterul „cetățenilor" deja își folosește ultima „jucărie" tehnologică în scopul de a se feri de vizita la medic și un „sejur" la secția de recuperare.

Nopți roșii pentru Haaland. Ce face golgheterul lui City înaintea somnului și cât dă din salariu pe ultimul gadget
Patul cu raze infraroșii pe care Erling Haaland și l-a instalat la conacul din Anglia / Foto: X The Sun

Erling Haaland a descoperit beneficiului razelor infraroșii

După ce în stagiunea trecută i-a lipsit 14 meciuri lui Pep Guardiola din cauza unor probleme musculare și, mai ales, a unei fracturi osoase de stres, acum scandinavul de 24 de ani, pe care tatăl l-a pus în vacanță să spargă lemne în pădure și să facă meditație pe pietre în mijlocul râului ca să se păstreze fit, a trecut la infraroșii.

Nu face „ultraviolete" pentru a se bronza, ci are parte de „nopții roșii" în vila sa de lux. „Patul cu lumină roșie. O lune fericită", este mesajul (devenit viral!) pe care Haaland l-a postat pe contul de Instagram.

Are o dietă de 6.000 de calorii zilnic, de „om al peșterilor"!

Erling nici a făcut un efort financiar insignifiant și a dat 15.000 de lire sterline (17.680 de euro) pe un pat de terapie cu lumină roșie pentru tratarea mușchilor. Terapia folosește raze infraroșii pentru a pătrunde adânc în țesuturi și articulații, ajutându-l astfel să prevină accidentările.

Raportat la salariul său net anual, investiția nu înseamnă decât unu la mine din venitul norvegianului la City!

100de meciuri la Manchester City a bifat Erling Haaland în partida de pe „Stamford Bridge" (2-0 cu Chelsea), reușind 91 de goluri și 14 assisturi

"Experții recomandă o sesiune de cinci minute înaintea antrenamentelor pentru a ajuta la prevenirea leziunilor, și apoi o sesiune suplimentară de până la 20 de minute după, pentru a ajuta la recuperarea musculară. Haaland a dezvăluit anterior că are o dietă de 6.000 de calorii pe zi, de «om al peșterilor», ce include inimă de vacă și ficat.

Jucătorul bea, în mod regulat, lapte amestecat cu spanac, pe care îl numește «poțiunea sa magică», și a mărturisit că el consumă numai apă trecută printr-un sistem complicat de filtrare!", scrie The Sun.

Haaland mai are la conac o cameră de criogenie de 59.000 €

Fotbalistul transferat în iulie 2022 cu 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund mai este și un fan al băilor cu gheață și chiar posedă acasă și o cameră de crioterapie, care l-a costat 50.000 de lire sterline (59.000 de euro), la conacul său din Cheshire.

Același renumit tabloid reamintește că „o serie de alți fotbaliști a adoptat strategii neobișnuite în a-și îngriji sănătatea, pentru a-și îmbunătăți performanța pe teren.

Marcos Llorente de la Atletico Madrid (29 de ani), e adeptul dietei paleolitice, care presupune renunțarea la alimente favorite precum pastele, pâinea, orezul și cele ultraprocesate, optând în schimb pentru cartofi, cartofi dulci și manioc".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (3)
Savudaniel766
Savudaniel766  •  24 August 2024, 08:49

Domnul sau doamna. Care ați făcut aceasta știre eu știam ca earling haland joaca la Manchester City nu la Manchester United

laur_gr
laur_gr  •  23 August 2024, 20:03

Nu e mai simplu sa trag concluzia ca e sprinten si agil pentru ca e tanar si talentat?!? Daca avea 40 ani si era la fel de bun, atunci mai credeam ca e bun patul cu infrarosii, laptele cu spanac, si inima cu ficat mancate zilnic. Patul cu infrarosii mai cred ca e bun, pentru ca a fost recomandat de medici, nu l-a luat de capul lui. Dar mi se pare dubios ca are probleme musculare la 24 ani. Mai degraba cred ca nu sunt bune toate obiceiurile lui daca are aceste probleme - posibil inima + ficat mancate zilnic.

barca_alessandro
barca_alessandro  •  23 August 2024, 17:25

Il invata si sa faca vreun dribling? Ca daca nu atinge mingea sa o bage in poarta, masa mea din bucatarie stie mai bine fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează