INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

O nouă alegere ciudată? Barcelona vrea să transfere un jucător de 32 de ani în locul lui Alexis Vidal!

Articol de Andrei Pospai - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 13:31

Posibila despărțire de Alexis Vidal (27 de ani), care nu și-a mai prelungit contractul cu formația blaugrana, i-a făcut pe oficialii Barcelonei să-i caute acestuia un înlocuitor în perioada de mercato care urmează, conform Mundo Deportivo.

Catalanii sunt interesați de serviciile lui Antonio Rukavina, fundașul-dreapta al revelației Villareal, aflată acum pe locul 3 în La Liga.

Născut la Belgrad, Rukavina a fost cumpărat de Borussia Dortmund de la Partizan Belgrad în 2007 și cedat la TSV 1860 Múnchen, unde a jucat peste 100 de partide, câștigându-și astfel dreptul la un trasfer în Spania. Așa a ajuns la Valladolid în 2012, unde și-a impus calitățile tehnice. După doi ani avea să treacă la Villareal, formație cu care face un sezon extraordinar în prima ligă.

40de meciuri a jucat Rukavina pentru Villareal până acum, fără să înscrie

Există însă sceptici care nu sunt convinși că sârbul ar putea juca la nivelul lui Alexis Vidal și care strâmbă din nas când vine vorba de vârsta jucătorului: 32 de ani.

Oficialii Barcelonei sunt însă încântați de prețul acestuia (numai 2 milioane de euro), dar și de faptul că ar transfera un om-cheie al lui Villareal, echipă care încearcă în acest sezon să intre în lupta pentru titlu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul
Superliga
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează