INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG, la primul meci după 4 luni! Victorie cu 9-0 într-un meci la care au asistat 5.000 de oameni din tribune

PSG a învins Le Havre, scor 9-0 // foto: Facebook @ PSG - Paris Saint-Germain
PSG a învins Le Havre, scor 9-0 // foto: Facebook @ PSG - Paris Saint-Germain

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 07:54 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 07:59

Paris Saint-Germain a câștigat un meci amical cu divizionara secundă Le Havre cu scorul de 9-0. 5.000 de fani au avut acces pe stadion, Franța devenind astfel prima dintre țările importante care permite revenirea suporterilor în tribune.

Meciul, disputat pe stadionul celor de la Le Havre, a fost descris ca o „victorie pentru fotbalul francez” de către Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța, care a fost una dintre cele 5.000 de persoane prezente la meci. „Sunt fericită că sportul în Franța, că fotbalul în Franța poate reveni într-un mod popular. Suntem singura țară din Europa care ne permitem să facem acest lucru”, a adăugat aceasta.

Pentru PSG, acest meci a fost primul după victoria din Liga Campionilor cu Dortmund (2-0) de pe 11 martie, care le-a asigurat accederea în sferturile competiției. La pauză, parizienii conduceau cu 5-0, grație a două „duble”, semnate de Icardi și Neymar, și a unui gol marcat de Kylian Mbappe.

Campioana Franței a mai punctat de 4 ori și după pauză, prin Gueye, Muinga și Sarabia, cu o „dublă. Echipa lui Tuchel a început meciul cu aproape toți titularii, singurele absențe notabile din primul 11 fiind Verratti, Thiago Silva și Juan Bernat.

PSG mai are de disputat meciuri competitive în acest sezon

PSG mai are de disputat cel puțin 3 meciuri oficiale în acest sezon. Este vorba despre finala Cupei Franței, cu St. Etienne, care va avea loc pe 24 iulie, de finala Cupei Ligii Franței, cu Lyon (31 iulie) și de sfertul de finală al Ligii Campionilor, cu Atalanta. Acest meci va avea loc pe teren neutru, în Lisabona, pe 12 august.

Dacă trece de italieni, PSG va întâlni în semifinală învingătoarea dintre Atletico și RB Leipzig. Vezi AICI traseul către finala Ligii

GALERIE FOTO. Aici se dispută supremația! Cum arată stadioanele care vor găzdui fazele finale ale Ligii Campionilor și Ligii Europa

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

JUVENTUS - ATALANTA 2-2 // Doar Cristiano Ronaldo s-a opus » Portughezul se apropie de Lewandowski în clasamentul pentru „Gheata de Aur”

Halucinant! Portar săltat la pauză de inspectorii DSP, pentru că a încălcat carantina!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează