INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Veste proastă pentru Ancelotti, după victoria cu Sociedad » Mijocasul Realului OUT până în decembrie

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 21:11 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2024 21:51

Real Madrid a obținut aseară prima victorie în deplasare din noul sezon de La Liga, 2-0 cu Real Sociedad, grație golurilor din penalty marcate de Kylian Mbappe și Vinicius Jr.

Deși au cucerit toate cele trei puncte puse în joc, „galacticii” au încheiat meciul cu un nou jucător accidentat.

Brahim Diaz a părăsit terenul după doar 24 de minute în partida cu Real Sociedad

Brahim Diaz (25 de ani), titularizat de Ancelotti în partida de la San Sebastian, a suferit o accidentare în prima repriză și a fost înlocuit după doar 24 de minute de brazilianul Rodrygo.

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, în minutul 20, mijlocașul marocan simțise o înțepătură la coapsa dreaptă, dar a încercat să continue să joace, lucru care i-a agravat problema.

După ce a fost scos de pe teren, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a fost supus unor investigații medicale, fiind depistat cu o leziune la mușchiul adductor de la piciorul drept.

Conform informațiilor oferite de jurnaliștii spanioli, această problemă medicală îl va scoate din circuit pe Brahim Diaz timp de trei luni de zile!

În acest caz, jucătorul cotat la 40 de milioane de euro de transfermarkt va rata meciurile cu Borussia Dortmund, AC Milan și Liverpool din Champions League, dar și duelurile din campionat cu Atletico Madrid (29 septembrie) și Barcelona (27 octombrie).

Ancelotti are probleme mari de efectiv în acest start de sezon

Brahim Diaz se alătură listei lungi de accidentați ai celor de la Real Madrid, din care mai fac parte și alți jucători precum Jude Bellingham, David Alaba, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga.

Mijlocașul marocan a evoluat în toate cele șase meciuri disputate de Real Madrid în acest sezon, însă doar în două dintre acestea a fost titular. Brahim Diaz reușit un gol și o pasă decisivă în victoria cu Real Valladolid (3-0), din etapa a 2-a a noului sezon de La Liga.

VIDEO » Rezumatul partidei Real Sociedad - Real Madrid (0-2)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close