INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

OFICIAL Clubul a făcut anunțul! Unde va antrena Roberto De Zerbi

Roberto de Zerbi/ foto Imago Images
Roberto de Zerbi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 10:28 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 10:55

Roberto De Zerbi (45 de ani), fostul antrenor de la Brighton a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu Olympique Marseille

Clubul francez a făcut anunțul pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul oficial.

Clubul a făcut anunțul! Unde va antrena Roberto De Zerbi
Roberto De Zerbi a primit un cartonaș galben în ultima etapă de la „centralul” John Brooks Foto: Imago

Comunicatul clubului: „Bogată experiență la cel mai înalt nivel”

„Clubul OM este încântat să anunțe că antrenorul italian pentru următoarele trei sezoane. Nativul din Brescia de 45 de ani se laudă cu o bogată experiență la cel mai înalt nivel. Promovat la prima echipă la doar 34 de ani după o carieră de fotbalist profesionist ca mijlocaș ofensiv, Roberto De Zerbi s-a ridicat rapid în clasamentul din Italia, ajungând în Serie A înainte să își implementeze stilul de joc ambițios la Sassuolo în 2018”, a anunțat clubul pe propriul site.

Roberto De Zerbi, prima declarație ca antrenor: „Mi-am dorit foarte mult să ajung la acest club”

Roberto De Zerbi a transmis primele cuvinte ca antrenor a lui OM.

„Sunt încântat să vin la Olympique Marseille deoarece mi-am dorit foarte tare să ajung la acest club. Istoria și prestigiul din jurul OM, pasiunea și înfocarea suporterilor, seriozitatea și entuziasmul arătat de Frank, Pablo și Medhi au fost factorii decisivi în luarea deciziei de a mă îmbarca în această provocare entuziasmantă.

Abia aștept să stau pe bancă pe Velodrome, de această dată ca antrenor a lui OM, și să ajut clubul să își recapete poziția pe care o merită”, a declarat tehnicianul italian pentru site-ul clubului.

Pablo Longoria, președintele OM, după numirea lui De Zerbi: „Are toate calitățile necesare”

„Suntem foarte mândri să îi urăm bun venit lui Roberto la Olympique Marseille, un antrenor talentat cu reputație europeană. Pe lângă faptul că a fost entuziasmat de ideea de a antrena OM de la început, el are toate calitățile necesare pentru a fi pe banca noastră.

Decizia sa de a veni la noi trimite un semnal puternic despre club și despre noul ciclu sportiv pe care-l vom începe”, a transmis președintele Pablo Longoria, conform site-ului oficial al clubului.

Roberto de Zerbi și-a început cariera în antrenorat la Darfo Boario în 2013. Tehnicianul italian a schimbat echipa în 2014 și a ajuns la Foggia unde a petrecut doi ani. După experiența de a Foggia, De Zerbi a pregătit Palermo și Benevento câte un an, iar apoi în 2018 a ajuns la Sassuolo. După 3 ani petrecuți la gruparea „neroverdi”, tehnicianul italian a ajuns la Șahtior Donețk, iar după numai un an a semnat un contract în Premier League cu Brighton. Supercupa Ucrainei este singurul trofeu câștigat de Roberto De Zerbi.

VIDEO. Meciul zilei » Franța - Belgia în optimele Euro 2024

Citește și:

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Euro 2024
„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Nationala
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează