INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA / FINALA CUPEI

Scandal la finala Cupei din Serbia: Partizan cîştigă după ce Vojvodina s-a retras de pe teren!

Partizan este noua cîştigătoare a Cupei Serbiei
Partizan este noua cîştigătoare a Cupei Serbiei

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 18:23

Fotbalul din Serbia primeşte o altă lovitură în plin, după recentele probleme de huliganism care l-au adus în atenţia UEFA. Finala Cupei s-a încheiat după numai 80 de minute, jucătorii echipei Vojvodina Novi Sad părăsind terenul în semn de protest faţă de deciziile arbitrului.

Partizan Belgrad, care conducea în acel moment cu scorul de 2-1, a fost desemnată câştigătoare şi a primit trofeul în faţa propriilor fani chiar pe stadionul marii rivale, Steaua Roşie, acolo unde s-a disputat meciul.

În minutul 80 al partidei, Vojvodinei i-a fost anulat un gol, la puţină vreme după ce Partizan primise un penalty prin care a dus scorul la 2-1. Decizia arbitrului Slobodan Veselinovic l-a înfuriat la culme pe Zvonimir Vukic, tehnicianul echipei din Novi Sad, care şi-a retras jucătorii de pe teren şi apoi a refuzat să participe şi la conferinţa de presă de după meci.

De asemenea, festivitatea de premiere a fost boicotată de învinşi, ceea ce a trezit furia antrenorului lui Partizan. „Simţeam de la început că se poate întâmpla ceva de felul acesta. Am fost uimiţi când cererea Vojvodinei de a amâna debutul meciului cu 30 de minute, pe motiv că nu le sosise galeria, a fost acceptată. Comportamentul lor nu este demn de o finalistă a unei astfel de competiţii. Totuşi, sperăm ca totul să se lămurească până ne vom întâlni din nou în viitorul sezon, pentru că o tensiune şi mai mare nu face deloc bine fotbalului din Serbia”, a declarat Aleksander Stanojevic.

Portarul lui Partizan, Vladimir Stojkovic, a atacat şi el decizia adversarilor. „Nu ar fi trebuit să li se permită să discute 10 minute dacă vor sau nu să continue meciul. Suntem pur şi simplu surprinşi de comportamentul lor”, a spus goalkeeperul.

Sursa: Antena 3

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
dorinija
dorinija  •  13 Mai 2011, 09:31

SCANDALOS. am vazut imaginile si au dreptate cei de la vojvodina, faze similare au fost judecate diferit in functie de careul unde s-a produs faza: pentru unii muma, pentru altii ciuma. ce rost avea sa ramana in continuare pe teren daca altii stabilisera deja ca partizan trebuie sa ia cupa prin orice mijloace? asa ar trebui sa procedeze toate echipele care sunt furate pe fata!

vasile_s
vasile_s  •  12 Mai 2011, 22:44

nici macar nu a fost anularea unui gol .... cine a scris articolul e pe din afara total. A fost o rea intentie din partea arbitrului, o faza similara cea cu penaltiul celor de la Partizan. Refuzanduse a le da penalti jucatori au fost foarte revoltati si au iesit de pe teren. Penalti refuza. in nici un caz gol anulat ://www.youtube.com/watch?v=AozII9XxMww&NR=1 aici e meciul intreg poti sa vezi si tu ce a fost

beeswax106
beeswax106  •  12 Mai 2011, 19:26

si acolo se fura ca-n codru

Vezi toate comentariile (3)
Comentează