INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Superofertă pentru Radu Drăgușin » Ce club din Premier League este dispus să ofere 40 de milioane de euro

Newcastle vrea să-și întărească defensiva și l-a prins pe radar pe Radu Drăgușin (21 de ani). Genoa poate să încheie o mare afacere, presa engleză scriind despre un eventual transfer la iarnă al fundașului român.
Newcastle vrea să-și întărească defensiva și l-a prins pe radar pe Radu Drăgușin (21 de ani). Genoa poate să încheie o mare afacere, presa engleză scriind despre un eventual transfer la iarnă al fundașului român.

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 16:56 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 20:24

Newcastle vrea să-și întărească defensiva și l-a prins pe radar pe Radu Drăgușin (21 de ani). Genoa poate să încheie o mare afacere, presa engleză scriind despre un eventual transfer la iarnă al fundașului român. GSP a anunțat din martie despre interesul „coțofenelor” pentru fundașul român.

Evoluțiile tot mai bine apreciate ale lui Radu Drăgușin la Genoa în acest sezon au atras atenția și în Premier League. Numele echipei care se interesează de fundașul român a fost dezvăluit de presa britanică. Este vorba de Newcastle, ce a debutat în grupele Ligii Campionilor cu un 0-0 cu Milan, pe San Siro. 

S-a încordat la Reghe? » Antrenorul pe care ar trebui să-l înlocuiască românul și-a arătat mușchii în Arabia Saudită
ARABIA SAUDITĂ
S-a încordat la Reghe? » Antrenorul pe care ar trebui să-l înlocuiască românul și-a arătat mușchii în Arabia Saudită

Radu Drăgușin, pe lista lui Newcastle

Clubul patronat de foarte bogații saudiți i-ar pregăti o efortă amețitoare în fereastra de mercato în ianuarie. „Un star din Serie A de 40 de milioane de euro se află în «negocieri avansate» pentru un transfer în Anglia la iarnă

Newcastle n-a putut să-și ia în vară un fundaș central, dar este acum bine poziționată pentru achiziționarea lui Drăgușin, pe care îl mai monitorizează Tottenham și Crystal Palace".

Florin Manea susține și el suma la care ar licita echipa lui Eddie Howe. 

„Este normal să existe cluburi interesate de el, întrucât este un tânăr născut în 2002, care joacă în Serie A și o face foarte bine. Am legături la Londra și cunosc pe toată lumea acolo. Dacă Genoa va primi banii pe care îi cere pentru el, atunci cu toții vom fi fericiți", a declarat recent agentul lui Radu pentru agenția sportitalia.com.

45de meciuri a bifat Radu Drăgușin la Genoa, pentru care a marcat 4 goluri, toate în sezonul trecut din Serie B

Nu se grăbește deloc cu transferul

Cotat de transfermakt la 8 milioane de euro, tricolorul" putea să forțeze plecarea în vară. 

„Au existat câteva propuneri, dar de la început planul a fost să rămână la Genoa. Nu va fi sfârșitul lumii nici dacă va continua la Genoa și din vara viitoare. Aici există o creștere considerabilă personală și de grup. Se simte bine la Genova și oamenii îl iubesc. Nu grăbim transferul. Bineînțeles că, dacă va veni o ofertă de la un club important, va trebui să o evaluăm", a explicat același impresar.

Eu o să rămân la Genoa în acest an. Vreau să fiu din ce în ce mai bun și să îmi dezvolt cariera. Pentru mine, Italia înseamnă locul în care am intrat în fotbalul mare, locul unde am învățat majoritatea lucrurilor 
- Radu Drăgușin, fundaș Genoa

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Noi acuzații în vestiarul lui Manchester United » Unii jucători cred că Ten Hag are favoriți

Din SUA, Messi acuză dur PSG: „Am fost unicul campion mondial neapreciat la club!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
Nini
Nini  •  23 Septembrie 2023, 10:06

Articolul zici că e scris de Manea

parpalache
parpalache  •  23 Septembrie 2023, 09:15

In Premier league 40 de milioane de euro(nici macar de sterline),e prețul unui fotbalist„de duzina”!

fibra
fibra  •  23 Septembrie 2023, 08:23

Iar si iar.aberatii cat cuprinde.Asa se intampla cand ziaristii sunt pe cale de disparitie si le ia locul can-can-istii de joasa speta.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează