INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ten Hag, enervat la conferință după eșecul cu Liverpool: „Îmi pare rău pentru voi, dar problema nu e la mine”

Erik Ten Hag/ foto Imago Images
Erik Ten Hag/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 22:07 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 22:54

Erik Ten Hag, antrenorul lui Manchester United, a fost enervat la conferința de presă de la finalul meciului cu Liverpool, scor 0-3, din etapa a treia din Premier League.

United a suferit un nou eșec pe Old Trafford cu Liverpool. După 0-7 în martie 2023, „diavolii” au fost învinși cu 0-3 de marea rivală. Însă Ten Hag, cel care era și atunci antrenor la Manchester United, nu crede că are o problemă.

Întrebat la conferință dacă el e problema, a ripostat: „Sunteți siguri? Eu nu prea cred”. Olandezul a continuat și a explicat de ce mandatul lui la United a fost un succes până în prezent. Ten Hag a fost angajat la United în 2022, iar de atunci a câștigat o Cupă a Angliei și o Cupă a Ligii.

Erik Ten Hag: „Îmi pare rău pentru voi, dar problema nu e la mine”

„Dacă ar fi problema la mine, nu am fi câștigat atâtea trofee. După Manchester City, noi suntem echipa cu cele mai multe trofee în ultimul timp. Îmi pare rău pentru voi”, le-a spus Erik Ten Hag jurnaliștilor englezi, potrivit lui Fabrizio Romano.

De la sosirea lui Ten Hag în Anglia, și Liverpool a cucerit două trofee, o Cupă a Ligii și o Supercupă a Angliei.

Erik Ten Hag: „Nu sunt Harry Potter”

Ten Hag a folosit același ton și când a fost întrebat despre nefolosirea lui Manuel Ugarte, cel mai nou transfer făcut de club:

„Nu sunt Harry Potter. Manuel Ugarte nu a jucat deloc în acest sezon. Are nevoie de săptămâni pentru a ajunge la un nivel bun fizic, poate chiar luni”.

Ten Hag: „Cesemiro e un caracter deosebit”

Ten Hag a vorbit și despre Casemiro, mijlocașul scos la pauză după ce a greșit la primele două goluri marcate de Liverpool.

„Casemiro a demonstrat de atâtea ori că este un mare caracter. Cu toții am văzut lucruri minunate din partea lui. El va arăta din nou cine este și își va reveni. A câștigat tot ce vă puteți imagina în cariera lui. El va continua să contribuie la echipa noastră. Casemiro e un câștigător”, a mai declarat antrenorul olandez de la United.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (2)
Tibisor
Tibisor  •  02 Septembrie 2024, 16:54

Are dreptate omul ... problema nu este la el , ci la conducerea clubului pentru ca inca il tine !

MaxiP
MaxiP  •  02 Septembrie 2024, 09:28

In ciuda criticilor, primul sezon al sau la United, privit obiectiv, chiar a fost un succes. Locul 3 in campionat, trofeu castigat, revenirea in Champions League si pana si sferturile de finala din Europa League au insemnat un sezon bun pentru United, avand in vedere istoria recenta. Al doilea insa... locul 8 in Premier League, eliminata de pe ultimul loc in Champions League dintr-o grupa cu 2 echipe cel mult de nivel mediu, iar faptul ca a castigat un trofeu nu cred ca salveaza cu nimic restul contraperformantelor. Iar la cum incepe noul sezon, United efectiv pare ca nu poate pune probleme niciunui adversar de calibru, se chinuie cam cu oricine, nu pare o echipa de un clasament superior celui de anul trecut. In conditiile astea, arogante de genul "am luat al doilea numar de trofee" din tara nu isi au rostul, desi trofeele in Anglia intr-adevar valoreaza mai mult decat in alte tari, totusi clasarea in primele 4-5 echipe din liga ramane prioritatea tuturor echipelor din punctul meu de vedere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează