INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVE ORA 14:30 Tottenham - West Ham, derby londonez în etapa a 8-a din Premier League » Echipe probabile + cele mai bune cote

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2024, 10:34 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2024 10:34

Etapa cu numărul 8 din Premier League debutează în forță. Tottenham și West Ham, echipele pregătite de Ange Postecoglou și Julen Lopetegui, se vor întâlni în această după-amiază, de la ora 14:30, pe Tottenham Hotspur Stadium, într-una dintre cele mai așteptate dispute din acest weekend. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 2 și DigiSport 2.

Meciurile etapei a 8-a din Premier League

Tottenham - West Ham » LIVE de la ora 14:30

Tottenham - West Ham » Echipe probabile:

Tottenham (4-3-3): Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bentancur, Maddison, Kulusevski - Johnson, Solanke, Werner
Antrenor: Ange Postecoglou

West Ham (4-2-3-1): Areola - Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson - Rodriguez, Soucek - Bowen, Paqueta, Kudus - Antonio
Antrenor: Julen Lopetegui

Stadion: Tottenham Hotspur Stadium (Londra)
Arbitru: Andrew Madley

Spurs vine după „thriller”-ul cu Brighton

După două victorii consecutive obținute în Premier League, 3-1 împotriva celor de la Brentford și 3-0 cu Manchester United, chiar pe Old Trafford, suporterii lui Tottenham se așteptau la un succes și pe AMEX Stadium contra lui Brighton, unde meciul a început excelent pentru trupa lui Postecoglou.

Cu Radu Drăgușin doar pe banca de rezerve, londonezii au condus cu 2-0 la pauză, după ce au făcut o primă repriză excelentă, însă „pescărușii" au ieșit o cu totul altă echipă de la cabine.

Până în minutul 66, trupa lui Fabian Hurzeler a reușit să întoarcă soarta partidei, păstrând astfel toate cele 3 puncte puse în joc.

Așadar, înaintea partidei de astăzi, Tottenham se află pe locul al 9-lea în Premier League, având 10 puncte după primele 7 etape.

„Ciocănarii" sunt mai aproape de locurile care duc în Championship decât de TOP 4

De cealaltă parte, elevii lui Julen Lopetegui ocupă doar poziția a 12-a în clasament, cu 8 puncte.

Astfel, dintre cele 7 echipe londoneze prezente în actuala ediție de Premier League, doar Crystal Palace (locul 18) stă mai rău decât West Ham.

Cu toate acestea, „ciocănarii" vin după o victorie categorică înregistrată în runda precedentă, 4-1 pe teren propriu cu nou-promovata Ipswich. Astfel, West Ham și-a trecut în cont abia a doua victorie din această stagiune.

Clasament Premier League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Florinel Coman, mai bun decât fostul atacant de la Real Madrid » Ce notă a primit după ultimul meci în Qatar
Stranieri
Florinel Coman, mai bun decât fostul atacant de la Real Madrid » Ce notă a primit după ultimul meci în Qatar
Bănel Nicoliță nu se mai ascunde! S-a afișat pentru prima dată în public alături de noua iubită, după 4 ani de relație: „Ea mi-a fost alături și la bine, și la greu”
Stiri extrasport
Bănel Nicoliță nu se mai ascunde! S-a afișat pentru prima dată în public alături de noua iubită, după 4 ani de relație: „Ea mi-a fost alături și la bine, și la greu”
Bîrligea, exploziv: „Varga nu m-a sunat niciodată! Mi-a plăcut cum m-a abordat Gigi Becali”
Superliga
Bîrligea, exploziv: „Varga nu m-a sunat niciodată! Mi-a plăcut cum m-a abordat Gigi Becali”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează