INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

VIDEO A luat Balonul de Aur şi a rîs cu iubita rivalului Messi » Imaginile cu Ronaldo care au trecut neobservate la gală

Irina Shayk și Antonella Roccuzzo
Irina Shayk și Antonella Roccuzzo

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 ianuarie 2014 19:35

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul galei "Balonul de Aur 2013". Superstarul lui Real Madrid a cîştigat trofeul dar a ieşit în evidenţă şi prin aspecte fără legătură cu fotbalul.

Iubita lui Ronaldo, fotomodelul Irina Shayk, a făcut senzaţie, iar Cristiano a fost tot timpul numai un zîmbet. S-a amuzat şi a făcut glume, la care nu a rîs doar Irina, ci şi Antonella, iubita lui Messi, care stătea chiar lîngă ei.

Iată imaginile video:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (17)
nrudolf
nrudolf  •  18 Ianuarie 2014, 12:57
Postat de yobulin pe 17 Ianuarie 2014, 23:18

Cristiano e un talent dar trebuia balonul de aur sa se ia dupa trofeele castigate...

Astfel spus,d-le,l-asi fi desemnat pe Robben A cu nimic mai prejos qua randament decat reprezentantul cocosilor galici,Ribbery F,primul fiind in opinia mea adevaratul tenor al bavarezilor, in drumul acestora spre victorie finala.

nrudolf
nrudolf  •  18 Ianuarie 2014, 12:38
Postat de legend31 pe 18 Ianuarie 2014, 00:58

Ce legatura are una cu alta? se poate dovedi foarte usor ca un jucator de 20 poate fi mai bun sau mai terminant decat unu de 40 de mil de euro

Stimate domn,aveti dreptate iar daca echipa respectiva detine valori,nu inseamna ca va si performa aceasta,tinand de chimia selectiei care poate forma un tot unitar ori esua lamantebabil.Concluzie:in lumea sportului cu balonul rotund,atributul financiar nu are intotdeauna ultimul cuvant.

nemonyta
nemonyta  •  18 Ianuarie 2014, 08:18
Postat de forumeer pe 18 Ianuarie 2014, 07:10

Ca fapt divers, cum poti sa zici, avand poza asta in fata, ca tipa aia din dreapta e mai frumoasa decat cea din stanga? Sigur ca fiecare cu propriile gusturi, dar asta nu tine de gust, e pur si simplu ca si cum ai compara o Dacie cu un Ferrari, aici nu tine de gust, e clar pt oricine e barbat heterosexual ca aia din stanga e mai draguta. Ca tipa din dreapta gasesti in orice oras din Romania cateva sute zilnic... fara probleme. E, pe cand cea din stanga... mai rar.

cand zici ca cea din stanga e mai frumoasa sper spre binele tau sa te referi la stanga lor. iubita lui messi a aratat mult mai bine ca irina. nu stiu de ce dar eu mi-o aminteam pe irina ca fiind superba iar aici...mi s-a parut oribila, se vedeau foarte usor operatiile estetice si machiajul excesiv. a aratat ca o papusa gonflabila cu par..

Vezi toate comentariile (17)
Comentează