INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Cîntăreţul făcut celebru în Europa de Ronaldo a fost în vizită la Real Madrid

Michel Telo i-a vizitat pe fotbaliştii de la Real Madrid +7   FOTO
Michel Telo i-a vizitat pe fotbaliştii de la Real Madrid

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 01:12

Michel Telo, interpretul celebrei melodii " Ai se eu te pego", le-a făcut o vizită jucătorilor de la Real Madrid.

Cîntăreţul s-a întîlnit cu Cristiano Ronaldo, fotbalistul care l-a făcut celebru în toată Europa după ce a sărbătorit un gol dansînd ca în clipul brazilianului.

Acesta s-a pozat cu vedetele madrilenilor, discutînd minute bune cu conaţionalul Ricardo Kaka. Liderul campionatului spaniol l-a răsplătit pe cîntăreţ cu un tricou cu numărul 12.

Michel Telo a devenit cunoscut în Europa după ce în timpul partidei Malaga - Real Madrid 0-4 Cristiano Ronaldo şi Marcelo au sărbătorit un gol dansînd pe melodia brazilianului.

N-au fost însă singurii. Neymar, starul lui Santos, a fost cel care a declanşat nebunia cu un filmuleţ în vestiarul echipei. Au urmat apoi Pato, Robinho, Thiago Silva şi Kevin Prince Boaten la AC Milan, Marco Reus la Monchengladbach, Vagner Love la ŢSKA Moscova şi mulţi alţii.

"Ai se eu te pego" i-a cucerit şi pe români, Adrian Mutu celebrînd şi el un gol pe ritmurile melodiei.

[Vezi mai jos FOTO de la vizita solistului şi VIDEO cu mai mulţi fotbalişti care au sărbătorit golurile pe ritmurile brazilianului]

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Liga Campionilor
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Campionate
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (42)
sakazuke
sakazuke  •  13 Ianuarie 2012, 00:49

iar ozil are 3 goluri si 12 pase decisive in 25 de partide( pe 13 milioane luat,practic cat castiga kaka in 1 an ) , d maria are 5 goluri si 14 pqase decisive................ zii si mie daca mai are rost sa iti dau argumente si unde ii faci tu loc in echipa lui kaka ( practic cristiano nu sare din primul 11, iar atacant cum joaca cu 1 cred ca ii va alterna) kaka mai joaca doar ca tre sa faca rotatii mou si e presionat de perez sa il foloseasca sa nu para un transfer nerentabil , ca altfel.............

sakazuke
sakazuke  •  13 Ianuarie 2012, 00:42

apropo pana acum in sezonul asta are 4 goluri si 4 pase decisive in toate competitiile. putin ,nu??? pentru 65 de milioane cat sa dat pe el................ si 21 de meciuri jucate( aici pun si supercupa din august cu barca)

sakazuke
sakazuke  •  12 Ianuarie 2012, 23:46
Postat de sakazuke pe 12 Ianuarie 2012, 23:14

sincer am fost la meci cu malaga pe bernabeu si pot sa iti zic ca prima repriza a fost patetica ( mou avea dreptate cand au zis ca au facut o mizerie in prima parte) iar dupa mine kaka nu mai are nici o treaba cu fotbalul . abia cand a intrat ozil cu benzema( in locul lui callejon) abia atunci au inceput sa joace iar asta din determinarea care o arata cristiano cand are cu cine juca si are mingii pe care le poate folosii. au fost si baftosi ca al 2 gol a fost o pasa data la portar care a furato benzema dar au mai avut inca 5 ocazii de gol plus 2 goluri anulate pt offside( gol ronaldo din semi-foarfeca in ultimul minut).....

* higuain nu benzema :))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează