INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

LIVE ORA 16:00 Wolves - Manchester City, duel din etapa a 8-a în Premier League » Echipele de start + cele mai bune cote

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2024, 15:01 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 15:01

Wolverhampton Wanderers și Manchester City, formațiile pregătite de Gary O'Neil și Pep Guardiola, se vor întâlni în această după-amiază, de la ora 16:00, pe Molineux Stadium, într-o dispută a etapei cu numărul 8 din Premier League. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 3 și DigiSport 2.

Rezultatele etapei a 8-a din Premier League

Wolverhampton - Manchester City » LIVE de la ora 16:00

Wolverhampton - Manchester City » Echipele de start:

Wolverhampton (3-5-2): Sa - Bueno, Dawson, Toti - Semedo, Lemina, Andre, J. Gomes, Ait-Nouri - Cunha, Larsen
Rezerve: Bentley - Bellegarde, Doherty, Doyle, Forbs, R. Gomes, Guedes, Lima, Sarabia
Antrenor: Gary O'Neil

Manchester City (4-2-3-1): Ederson - Lewis, Stones, Dias, Gvardiol - Kovacic, Gundogan - Savinho, B. Silva, Doku - Haaland
Rezerve: Ortega, Carson - Akanji, Ake, Foden, Grealish, McAtee, Nunes, O'Reilly
Antrenor: Pep Guardiola

Stadion: Molineux Stadium (Wolverhampton)
Arbitru: Chris Kavanagh

Wolves, fără victorie în acest sezon de Premier League

Trupa lui Gary O'Neil face parte din grupul celor patru echipe din campionatul englez care încă se află în căutarea primei victorii în această stagiune.

Dupa primele șapte etape, „lupii” au acumulat un singur punct, în remiza de pe City Ground cu Nottingham Forest, scor 1-1.

Astfel, Wolverhampton ocupă penultima poziție în clasamentul din Premier League, fiind la egalitate cu lanterna roșie, Southampton.

Mai mult decât atât, gazdele din partida de astăzi au încasat nu mai puțin de 21 de goluri in primele 7 runde, având astfel o medie de 3 goluri primite pe meci și cea mai „permeabilă” defensivă din acest start de sezon din campionatul englez.

Manchester City, neînvinsă în acest sezon

De cealaltă parte, formația pregătită de Pep Guardiola a rămas singura echipă din Premier League care nu a pierdut niciun meci în această stagiune, asta după ce Arsenal a cedat ieri, 0-2 pe terenul lui Bournemouth.

Cu cinci egaluri și două remize în primele 7 etape, „cetățenii” ocupă poziția secundă în campionat, având 17 puncte, cu unul mai puțin decât liderul Liverpool.

După două etape consecutive în care nu a izbutit să câștige, Campioana Angliei a obținut toate cele 3 puncte puse în joc în runda trecută, 3-2 cu Fulham pe Etihad.

Partida nu a început deloc bine pentru City, iar la jumătatea primei reprize, „cetățenii” s-au văzut conduși cu 0-1, grație golului marcat de Andreas Pereira.

Mateo Kovacic a înscris o dublă, iar astfel a adus-o pe trupa lui Pep Guardiola în avantaj.

Până la finalul partidei, ambele echipe au mai marcat câte un gol, scorul final al meciului devenind 3-2 în favoarea lui Manchester City.

Clasament Premier League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Prima reacție a lui Ioan Varga, după răbufnirea nervoasă a lui Louis Munteanu față de Dan Petrescu
Superliga
Prima reacție a lui Ioan Varga, după răbufnirea nervoasă a lui Louis Munteanu față de Dan Petrescu
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Superliga
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Bellingham, conflict cu Vini jr pe teren » Reacția fabuloasă a lui Carlo Ancelotti
Campionate
Bellingham, conflict cu Vini jr pe teren » Reacția fabuloasă a lui Carlo Ancelotti

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează