INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MARIBOR - CFR 0-0

Dan Petrescu, fericit cu egalul scos de CFR: „A fost un rezultat corect” + De ce se teme înaintea returului: „E o problemă pentru noi”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 07:23 / Actualizat vineri, 19 august 2022 09:09

CFR a remizat alb, scor 0-0, în deplasarea de la Maribor, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, este mulțumit cu rezultatul obținut de echipa sa.

  • Returul va avea loc joi, 25 august, de la ora 20:00. Câștigătoarea merge în grupele Conference League. 
Știm ora când se joacă returul Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor!
ORA DE START
Știm ora când se joacă returul Viking - FCSB, Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor!

Petrescu pleacă mulțumit cu egalul obținut de CFR în Slovenia, însă este îngrijorat pentru starea de oboseală a jucătorilor săi, după ce Boateng s-a accidentat în prima repriză. 

Dan Petrescu: „A fost un rezultat corect”

„Am avut patru remize în Europa până acum în deplasare și cred că în final a fost un rezultat corect. Cred că Maribor s-a apărat bine azi, ei au fost agresivi, iar noi ne-am pierdut principalul atacant, accidentat acum o săptămână. Atunci când pierzi principalul vârf nu e ușor să marchezi. 

Problema este că avem prea multe meciuri. Cred că am jucat 13 meciuri în 40 de zile, e incredibil! Avem cele mai multe meciuri până acum din lume. Acum călătorim direct pentru un meci în deplasare în România, apoi ne întoarcem la Cluj să jucăm cu Maribor. 

În primul rând, trebuie să văd dacă am jucători valizi pentru că am pierdut un jucător important. Am vândut un jucător important, unul important s-a accidentat, iar jucătorii importanți sunt greu de înlocuit. Boateng a fost cel mai bun jucător al nostru sezonul trecut iar acum s-a accidentat. Asta e o problemă pentru noi”, a declarat Petrescu la conferința de presă.

Nu i-am urmărit live până acum pe cei de la Maribor, așa că nu știu ce să spun (n.r. - dacă se vede o schimbare de la venirea noului antrenor). E normal ca atunci când schimbi antrenorul în primele meciuri echipa să lupte diferit.

- Dan Petrescu, antrenor CFR

VIDEO Dan Petrescu, după Maribor- CFR 0-0

Citește și: 

„Perla” lui Gigi Becali, cel mai slab jucător din FCSB - Viking » Cine a fost MVP-ul partidei
FCSB - Viking 1-2
„Perla” lui Gigi Becali, cel mai slab jucător din FCSB - Viking » Cine a fost MVP-ul partidei
Sorin Cârțu l-a făcut „pachet” pe Papp: „L-am prins în vestiar! Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”
CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER-SHEVA 1-1
Sorin Cârțu l-a făcut „pachet” pe Papp: „L-am prins în vestiar! Stăm cu inima în gât că așa vrei tu!? Băi băiatule, te apuci să faci pe Rambo?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
rocky5
rocky5  •  19 August 2022, 13:27
Postat de mihai_bn pe 19 August 2022, 09:32

Din punctul meu de vedere, epoca lui Petrescu la CFR trebuie să se încheie. Jocul echipei e lent, previzibil, greoi, învechit. Aduce cu ce juca Puțircă. Probabil CFR se va califica în grupele Conference League, Maribor e o echipă slăbuță care iese din carapace doar dacă-i permiți, însă ce joacă CFR numai fotbal nu e.

Fotbal-nefotbal, este din nou cu un picior în grupele unei cupe europene?

tristan
tristan  •  19 August 2022, 12:50
Postat de piramidon pe 19 August 2022, 11:44

1)UEFA a decis sa-i acorde lui danut plangacios titlul de Doctor Somnoris Pauza ca o recunoastere a faptului ca absolut toti spectatorii si telespectatorii care urmaresc meciurile sampioanei adorm garantat inainte de pauza :))) 2) OMS a anuntat ieri ca sunt indicii clare a unei epidemii de boala somnului in Europa; dupa cercetari amanuntite , s-a dovedit ca erau spectatorii de la meciul Maribor-cfr ...si intreaga lume medicala s-a linistit :)))) 3) Clubul Maribor a transmis in aceasta dimineata un comunicat prin care dorea sa multumeasca lui danut si sampionei cfe pentru faptul ca au reusit sa intrerupa seria de 7 infringeri consecutive a clubului sloven ( serie care a dus clubul pe ULTIMUL loc in Slovenia si eliminat din toate dublele jucate in Europa) ; in acelasi comunicat clubul isi cerea scuze spectatorilor veniti la meci pentru traumele suferite si anunta ca a decis sa returneze integral banii pe bilete si sa ofere abonamente pe viata la meciurile echipei pentru fanii care au fost obligati sa vada meciul cu sampioana cfr :))))

hahaha.. o mica mentiune :Maribor si a schimbat antrenorul, era normal sa iasa din pasa neagra

alenb
alenb  •  19 August 2022, 12:44

In 4 deplasari europene sa inscrii doar 1 gol si acela in andorra, e problema mare cu jocul ofensiv al CFRului.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează