Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 19:19 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 21:55
Federația Română de Fotbal a comunicat procedura de acces a suporterilor pe Arena Națională la EURO 2020.
Condițiile sunt asemănătoare celor pe care spectatorii au fost nevoiți să le respecte pentru meciurile din finalului sezonului 2020/21 din Liga 1.
Următoarele categorii de persoane vor putea asista la meciurile de la EURO 2020 pe Arena Națională:
- „Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;
- Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
- Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului”
11 iunieeste data la care începe EURO 2020, cu partida Turcia - Italia
Ce meciuri va găzdui Arena Națională la EURO 2020:
- Grupa C: Austria - Macedonia de Nord, duminică, 13 iunie, ora 19:00
- Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord, joi, 17 iunie, ora 16:00
- Grupa C: Ucraina - Austria, luni, 21 iunie, ora 19:00
- Optime de finală: 1F-3A/B/C, luni, 28 iunie, ora 22:00
Arena Națională va putea fi populată la EURO între 25-33% din capacitatea totală.
UEFA, 8 recomandări pentru fanii care vor veni în București
- „Învață limba română: dacă vorbești italiană, spaniolă, franceză sau orice altă limbă latină, cel mai probabil vei putea înțelege puțin din limba locală. Cartea noastră de expresii te va ajuta să-i impresionezi pe români cu abilitățile tale de a vorbi româna.
- Patiserie, patiserie, patiserie: românii au o slăbiciune pentru produsele moi, proaspăt coapte. Bucurați-vă de covrigi și de plăcinte cu brânză cel puțin o dată pe zi.
- Închiriați o bicicletă: Bucureștiul este destul de mare, așa că de ce să nu utilizați o bicicletă și să explorați orașul pe două roți? Atâta timp cât te îndepărtezi de mersul pe bicicletă pe drumurile principale și alegi numeroasele parcuri, este un mod distractiv de a te deplasa.
- Vezi Arcul de Triumf: Bucureștiul a fost cândva cunoscut sub numele de „Micul Paris” și nimic nu ilustrează acest lucru mai bine decât „Arcul de Triumf”, o replică a celebrei construcții din capitala Franței.
- Vizitați Palatul Parlamentului: este cea mai mare clădire administrativă civilă din lume.
- Admirați arta stradală: cutreierând străzile din București, veți găsi multe picturi murale. Strada Arthur Verona este un bun punct de plecare.
- Încercați sarmalele: rulouri gustoase de varză cu carne de porc, fierte într-o oală de lut, și servite cu mămăligă.
- Cele mai #instagramabile locuri:
- Grădina Botanică, în special primăvara sau vara, este un loc minunat pentru a vă petrece dimineața sau după-amiaza. Vreți să faceți fotografii super frumoase pe care să le adăugați în cartea de memorie din București? Atunci nu ratați o vizită aici.
- Carturesti Carusel a fost întotdeauna menit să fie mai mult decât o librărie. Cu frumoasa sa scară în spirală, coloane albe, rafturi colorate și multă lumină, această fotografie vă va oferi toate aprecierile.
- Arhitectura din București te va atrage cel mai probabil și nu există un loc mai bun pentru a-i admira diversitatea decât pe Calea Victoriei. Veți vedea Ateneul Român, Palatul Regal (în prezent Muzeul Național de Artă al României), precum și multe alte clădiri istorice unice. Sfat: veți găsi, de asemenea, multe restaurante și cafenele, dacă doriți să vă opriți pentru o gustare rapidă sau să luați o cafea pentru drum”
Naționala, marele regret al lui Lovin! „N-am jucat nici măcar un meci, deși eram titular la Steaua”
Citește mai multe știri din fotbalul internațional:
Steven Gerrard, dorit în Premier League » Antrenorul lui Ianis Hagi ar comite trădarea supremă
Mircea Lucescu a adus un val incredibil de încredere la Kiev: „Vreau să câștig un trofeu european”