INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  OLANDA

Rafael van der Vaart, derapaj incredibil la TV! A înjurat echipa Angliei de ciudă că Olanda a fost eliminată de la Euro 2024

Rafael Van der Vaart, foto: Imago Images +41   FOTO
Rafael Van der Vaart, foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2024 14:41 / Actualizat joi, 11 iulie 2024 14:49

Rafael van der Vaart (41 de ani), fostul mare internațional olandez, nu s-a mai putut abține și a înjurat naționala Angliei la TV, după meciul pierdut de Olanda în semifinalele Euro 2024, scor 1-2.

Olanda a condus-o pe Anglia, dar golul lui Watkins din prelungiri a făcut diferența. Van der Vaart nu a putut accepta eliminarea și s-a dezlănțuit la TV.

Rafael Van der Vaart i-a înjurat pe englezi: „Ce echipă de rahat!”

„Ce echipă de rahat este Anglia! O echipă lentă, care nu a vrut să facă nimic. Are jucători foarte buni pe teren.

Nici noi n-am făcut mare lucru, am avut câteva șanse. Putea fi mult mai mult”, a declarat Van der Vaart, la postul de televiziune olandez NOS, acolo unde este analist pe durata Campionatului European.

Van der Vaart este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Olandei. A bifat 109 selecții pentru Țările de Jos între 2001 și 2013, inclusiv la 3 ediții de Campionat European și două Cupe Mondiale. A ajuns până în finala World Cup 2010, când a pierdut, 0-1, cu Spania.

Olanda a eliminat România în optimi în drumul spre semifinalele Euro 2024. A trecut și de Turcia, însă a fost oprită de Anglia.

Derapajul lui Van der Vaart vine în contextul în care Olanda, naționala pe care a susținut-o, a deschis rapid scorul în semifinala cu Anglia. Arbitrul Zwayer a acordat o lovitură de la 11 metri considerată controversată pentru Anglia după un henț, iar Harry Kane a restabilit egalitatea în prima repriză.

Olanda a făcut o primă parte solidă, însă nu s-a mai regăsit în repriza secundă. Când toată lumea se pregătea de prelungiri, Watkins, trimis de Southgate pe teren în minutul 81, a dat lovitura și a calificat-o pe Anglia în cea de-a doua finală consecutivă de Campionat European.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
David Popovici, primele declarații după calificarea în finala de la 100 metri: „Cel mai important lucru pe care îl aveam de făcut a fost realizat” + Ce spune despre finală
Jocurile Olimpice
David Popovici, primele declarații după calificarea în finala de la 100 metri: „Cel mai important lucru pe care îl aveam de făcut a fost realizat” + Ce spune despre finală
David Popovici a terminat pe locul al doilea în semifinala sa de la 100 metri liber! E în finală cu al cincilea timp
Jocurile Olimpice
David Popovici a terminat pe locul al doilea în semifinala sa de la 100 metri liber! E în finală cu al cincilea timp
Presa din Ungaria jubilează după ce sportivul lor s-a calificat în fața lui David Popovici
Jocurile Olimpice
Presa din Ungaria jubilează după ce sportivul lor s-a calificat în fața lui David Popovici

Ce cadou primește David Popovici de la Ion Țiriac » Fiul miliardarului a făcut anunțul

Câți bani câștigă David Popovici după succesul istoric de la Jocurile Olimpice


Comentarii (3)
bogat
bogat  •  11 Iulie 2024, 17:21

Olanda a pierdut pe mana ei. daca englezii au fost lenti, atunci si Olanda a jucat cam la fel. Olanda s-a cam stins dupa ce a marcat golul, in loc sa joace ceea ce stie, s-a bagat cu autobaza in aparare numai ca nu au avut suficiente autobuze ca sa-i opreasca pe englezi. Repriza a doua a fost crancena, cea mai somnolenta de la turneul asta final. E surprinzator si faptul ca desi au fundasi centrali de top mondial cu van Dijk (Liverpool) si de Vrij (Inter), au primit al doilea gol precum o echipa mica. Watkins l-a facut pe de Vrij din preluare ca pe ultimul fraier. Aici si Koeman a gresit jucand cu "mosii" astia doi, poate era bine sa ii foloseasca pe mult mai tinerii de Light (Bayern) si van de Ven (Tottenham) care au frecat banca de rezerve. Olanda a cedat complet mijlocul, nu a facut presing agresiv si cele mai multe pase le-au facut inapoi. Nu poti sa blamezi adversarul cand pierzi un meci cu o astfel de abordare.

demostene1
demostene1  •  11 Iulie 2024, 16:31

unde e derapajul? sau ar trebui sa vorbeasca lumea doar cu panseluta si trandafiri?

Newman
Newman  •  11 Iulie 2024, 15:38

Daca ar stii cate injuraturi si-a luat olanda de la romani pe tema schenghen s-ar ascunde.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează