INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SCOȚIA - SPANIA 2-0

Făcuți de rușine, spaniolii acuză: „Ce a jucat Scoția e mizerabil! Trage de timp, te provoacă”

Rodri, căpitanul naționalei Spaniei. Foto: Imago Images
Rodri, căpitanul naționalei Spaniei. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 09:33 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 10:02

Căpitanul Spaniei, Rodri, a acuzat dur maniera de joc a Scoției în meciul pierdut aseară la Glasgow cu 2-0, din preliminariile EURO 2024. Și-l arată cu degetul și pe arbitrul elvețian Sandro Scharer, care le-ar fi tolerat tragerile de timp și provocările.

Scoția a oferit surpriza serii în preliminariile Euro 2024. Pe Hamden Park, la Glasgow, i-a administrat favoritei grupei A, Spania, un sec 2-0. Goluri McTominay, în debutul fiecărei reprize (7, 51). Însă ibericii acuză dur modul în care britanicii s-au comportat pe teren. Cel mai vehement a fost chiar căpitanul lor, Rodri. 

Cornel Dinu, furibund după România - Belarus: „E de neacceptat așa ceva!” + îl acuză pe Edi Iordănescu că joacă teatru și atacă un lider al naționalei: „Un eșec de jucător”
ROMÂNIA - BELARUS 2-1
Cornel Dinu, furibund după România - Belarus: „E de neacceptat așa ceva!” + îl acuză pe Edi Iordănescu că joacă teatru și atacă un lider al naționalei: „Un eșec de jucător”

Rodri: „Ce a jucat Scoția e mizerabil. Trage de timp, te provoacă”

Mijlocașul lui Manchester City a tunat și a fulgerat după fluierul final, într-un interviu acordat canalului Viaplay: „E modul în care ei înțeleg să joace. Trebuie să respectăm asta. Însă pentru mine e un pic mizerabil Mereu trag de timp, te provoacă, mereu cad. Pentru mine, ăsta nu este fotbal. Jocul a evoluat”.

Totodată, el îl acuză pe „centralul” elvețian Sandro Scharer că a stat cu mâinile-n sân: „Arbitrul ar fi trebuit să ia atitudine. Să penalizeze genul ăsta de joc. Însă el n-a făcut nimic. E frustrant, pentru că am venit la Glasgow să câștigăm. Dar e dificil când adversarul tot trage de timp. Ei au armele lor, noi pe ale noastre și trebuie să le folosim. Vom învăța, pentru data viioare”.

4 goluriare McTominay în aceste preiminarii. „Dubla” de aseară și cea reușită sâmbătă, la 3-0 cu Cipru

Întrebat despre fanii Scoției care văd o parte din stilul Spaniei într-un mod similar, Rodri a răspuns: „Vrem să mergem la dueluri, la bătălii - ne luptăm mereu, dar aici nu este vorba despre luptă. Este vorba despre pierderea timpului - patru, cinci jucători întinși pe gazon. Dar asta depinde de arbitru, nu de noi”.

Suntem mereu dezamăgiți când pierdem. Dar ăsta-i fotbalul. Am făcut și lucruri bune, însă n-au fost de ajuns pentru a înscrie. Și când ei goluri ușoare, în final plătești. 

- Rodri, căpitanul naționalei Spaniei

Citește și:

Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Belarus: „Suferim. Abia atunci voi fi 100% mulțumit”

Cornel Dinu, furibund: „E de neacceptat!” + Îl acuză pe Edi că joacă teatru și atacă un lider al naționalei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
inshallah
inshallah  •  29 Martie 2023, 15:00

McTominay, pazea! vine Alibec - Alibleg!

Amiralul2022
Amiralul2022  •  29 Martie 2023, 14:54

Spania e una dintre cele mai norocoase echipe a tuturor timpurilor, multe partide le-a câștigat cu noroc și cu trageri de timp și arbitrii... da, a fost vorba și de valoare, nimic de reproșat, dar s-au trezit acum să comenteze aiurea-n tramvai...

mafa
mafa  •  29 Martie 2023, 12:49

Sa joace in fuste cand joaca cu Spania !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează