INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

Toni Kroos, împotriva trendului: a coborât din autocar cu o pungă de plastic, fără Gucci sau Samsonite

Toni Kroos, omul cu punga de trofee, la stadionul din Frankfurt / Foto: Instragram karenespigo +37   FOTO
Toni Kroos, omul cu punga de trofee, la stadionul din Frankfurt / Foto: Instragram karenespigo

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2024 15:36 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 16:21

Toni Kroos (34 de ani), mijlocașul Germaniei, ce și-a anunțat retragerea din fotbal după EURO 2024, i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a apărut pe Frankurt Arena, coborând din autocarul naționalei, cu o pungă de plastic în mână cu sigla campioanei Europei!

Toni Kroos nu este doar un campion pe teren, unde a câștigat 32 de trofee la cluburi, cu Real Madrid și Bayern, plus titlul mondial cu naționala Germaniei, ci și un monument al modestiei.

Toni Kroos și sacoșa de campion cu Real Madrid
Javier Zanetti, pozând cu câinele său, la începuturile sale la Inter
Revelația Florian Wirtz s-a afișat cu o borsetă de firmă
Antonio Rudiger folosește mereu o geantă Adidas
Căpitanul Manuel Neuer ține la imaginea sa la Euro 2024
+2 FOTO

Niciodată nu vrea să iasă în față, fie în declarații, fie cu felul în care el se afișează în afara gazonului.

S-a întors în Mannschaft, după câțiva ani de „pauză", pentru că ține să se retragă în glorie, până când nu va ajunge să fie considerat expirat, fluierat de suporteri și criticat în presă, așa cum deja s-a despărțit de Real Madrid ca recent câștigător al Ligii Campionilor. Al 22-lea său trofeu cu los blancos și a șasea cupă cu urechile mari, incluzând-o pe cea cu Bayern.

Kroos, mereu un antistar și un fotbalist cu mult bun simț

Toni Kroos, deocamdată al optulea în clasamentul all-time al prezențelor în reprezentativa germană, la 38 de selecții de recordul lui Lothar Matthaus (150), i-a lăsat muți de uimire când, după ce a coborât din autocarul naționalei.

El a apărut în mâna dreaptă cu o pungă ieftină albă, cu însemnul lui Real Madrid, alături de legitimația de jucător la Euro 2024!

Nu tu cu o geantă Samsonite, Gucci ori altă firmă de lux, nici măcar cu borsetă Adidas. Absolut deloc, deși când a ajuns în cantonamentul echipei s-a pus la patru ace.

Toni Kroos primea la Real 13 milioane de euro net pe sezon

„Bagajul" sumar al jucătorului cu 17 goluri în tricoul Mannschaftului contrastează puternic cu salariul la formația lui Carlo Ancelotti: Toni câștiga cei mai mulți bani dintre „galactici".

+32 FOTO

Nici măcar Kylian Mbappe, ale cărui venituri cresc exponențial datrită colosalei prime de instalare de 120 de milioane de euro, defalcată pe durata de cinci ani ai angajamentului, nu va lua mai mult decât avea neamțul. Kroos a încasat 23,8 de milioane de euro (brut), circa 13 milioane net, situându-se peste David Alaba, Luka Modric, Jude Bellingham și Vinicius Jr.

Portarul de la cantonament nu l-a recunoscut pe Zanetti!

Dacă ar fi să-l comparăm cu alt mare campion al modestiei și umilinței, atunci cel mai bun exemplu ar fi cel al lui Javier Zanetti. În 1995, mijlocașul argentinian pe care Inter îl cumpăra la preț de chilipir atunci, echivalentul a 6,5 milioane de euro, de la Banfield, nu avea decât 22 de ani.

Poreclit de junior „Tractorul", fotbalistul cu cele mai multe meciuri în nerazzurro din istoria clubului, 858, a riscat să nu poată intra la primul antrenament sub comanda lui Ottavio Bianchi din iulie 1995.

Bodyguardul de la intrare nu l-a recunoscut, văzându-l cu o pungă de plastic, de doi lei cum îi spuneam noi pe vremurile demult apuse, și cu buletinul în mâna cealaltă, și l-a ținut la porți! Puștiul din Buenos Aires avea să devină o legendă nerazzurra, iar după 19 sezoane la rând, Inter a decis să-i retragă tricoul cu 4!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (5)
portardelegenda
portardelegenda  •  26 Iunie 2024, 15:00
Postat de Shogun01 pe 26 Iunie 2024, 09:30

la capatul celalalt este Floyd Mayweather Jr

Nu discutam despre extreme , sau sau excepții. Vorbim despre majoritate .

Shogun01
Shogun01  •  26 Iunie 2024, 09:30
Postat de portardelegenda pe 25 Iunie 2024, 16:56

Nu mai propovaduiți atâta modestia ,căci va fi ințeleasă greșit. . Omul este doar NATURAL ,având probabil o filosofie de viața echilibrată. Campionii nu sunt niciodată modești fiindcă au conștiința valorii lor . Daca vreți să verificați acest lucru , calcați l pe coada pe vreunul si veți face cunoștință cu cealaltă parte a personalitații sale. Că sistemul său de valori nu include neapărat branduri cunoscute in diverse conjuncturi asta nu inseamnă ca e modest. Când est modest NU POȚI FI CAMPION fiindcă ,nu ai cum.

la capatul celalalt este Floyd Mayweather Jr

liviugggg
liviugggg  •  25 Iunie 2024, 17:37

Niciodată nu vrea să iasă în față, fie în declarații, fie cu felul în care el se afișează în afara gazonului. ! AR TREBUII SA CITIM SI NOI ASTA CAND NE APUCAM DE SCRIS! DOAMNE OCROTESTEI PE ROMANI!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează