INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CORVINUL HUNEDOARA

Corvinul Hunedoara a ajuns în Ungaria, pentru duelul cu Paksi din turul 1 preliminar Europa League » Florin Maxim a anunțat un nou transfer

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 22:03 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2024 22:48

Corvinul Hunedoara a ajuns în Ungaria și a efectuat antrenamentul oficial înainte de duelul cu Paksi din primul tur preliminar al Europa League, programat joi, ora 20:00, în direct la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Florin Maxim (43 de ani) și Alexandru Neacșa (32 de ani) au fost prezenți la conferința de presă premergătoare partidei și au vorbit despre adversarul din Europa League.

Corvinul Hunedoara a ajuns în Ungaria, pentru duelul cu Paksi din turul 1 preliminar Europa League » Florin Maxim a anunțat un nou transfer
Antrenament oficial Corvinul Hunedoara / Foto: Youtube

Florin Maxim, înaintea manșei tur cu Paksi: „Am arătat consistență”

Florin Maxim a prefațat meciul cu Paksi din primul tur preliminar al Europa League, iar ocaziile din meciul cu FCSB îi dau speranțe tehnicianului că echipa sa va face o figură frumoasă.

„Știm că întâlnim o echipă bună, care s-a clasat pe locul doi și a câștigat Cupa. E o echipă unită, dar și noi avem atuurile noastre și vrem să speculăm acest lucru.

Normal că ne-ar bucura o victorie, dar jucăm împotriva unei echipe puternice, ce vom obține vom vedea după cele 90 de minute.

În acel meci cu FCSB au fost două capitole: prima repriză, o repriză, cea de a doua a fost cu totul alt meci. Chiar dacă am întâlnit campioana României, am avut 4-5 situații să marcăm, eu cred că dacă am fi marcat la 1-1 ar fi decurs altfel cea de a doua parte a jocului. Îmi dă încredere pentru că am arătat consistență.

Este o echipă foarte combativă, articulată, cu identitate, în finala Cupei ei au luat cartonaș roșu în minutul 30 și au stat în picioare împotriva lui Ferencvaros. Știam că este o echipă foarte arțăgoasă.

Ne așteaptă un meci greu pentru că acești băieți... noi eram anul trecut în Liga 3, și-au ridicat nivelul și acum, după un an de zile petrecut în Liga 2, am terminat pe locul secund, am câștigat Cupa României, deci nivelul jucătorilor a crescut, depinde doar de ei acum”, a declarat Maxim la conferința de presă premergătoare partidei.

Florin Maxim a confirmat faptul că hunedorenii nu vor avea drept de promovare și anunță transferul unui portar la echipă

„Asta nu știu, să dea Dumnezeu să mergem cât mai departe în competiția europeană. Chiar nu știu. Știu că în momentul de față am ales și nu avem drept de promovare, mai departe nu știu.

Mai avem în plan aducerea unui portar și o să avem trei, cum am avut până acum.

Nu putem sta în doi portari, dar am încredere mare în cei doi. Fane (n.r. Ștefan Lefter) este un copil care a avut evoluții foarte bune, e un copil de lot național, el trebuie prin evoluțiile lui să ne facă să nu mai căutăm alți portari”, a declarat Florin Maxim.

Întrebat câți fani va avea Corvinul în Ungaria, Maxim a răspuns: „300! Ca spartanii. Din zona Hunedoarei”

Căpitanul Corvinului mizează pe forța grupului: „Noi avem o echipă omogenă, lucrăm de mult timp împreună”

Alexandru Neacșa a declarat că atuul Corvinului este omogenitatea și consideră că eșecul din Supercupă cu FCSB a fost util echipei.

„Noi avem o echipă omogenă, lucrăm de mult timp împreună, în această perioadă au venit jucători cu calitate, echipa a crescut calitativ și sperăm să facem un meci bun mâine.

Eu cred că a fost un meci util pentru că a fost înaintea jocului european. Am pierdut cu 3-0, dar vreau să cred că luăm părțile bune, am făcut destul de multe lucruri bune și sperăm să le ținem cât mai mult”, a declarat Alexandru Neacșa la conferința de presă.

VIDEO. Match Preview Paks - Corvinul » Manșa tur din primul tur preliminar Europa League

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  11 Iulie 2024, 00:50

Corvinul are sansa ei! Hai Corvinul!

QED777
QED777  •  10 Iulie 2024, 23:36

Dintr-un București super călduros o călduroasă urare: Hai Corvinul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează