INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Prima măsură a lui Gigi Becali la aflarea adversarelor din Europa League: „Prețuri duble cu Manchester!” + „Ne face fericiți Steluța, facem 17 puncte în grupă”

Gigi Becali, la Palat. Foto: Dumitru Angelescu
Gigi Becali, la Palat. Foto: Dumitru Angelescu

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 15:20 / Actualizat vineri, 30 august 2024 17:14

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru meciurile din grupa de Europa League, iar FCSB și-a aflat cele 8 adversare din următoarea etapă.

FCSB va juca împotriva celor de la Rangers, Manchester United, PAOK, Olympiakos Pireu, Midtjylland, Qarabag, Hoffenheim și RFS.

Meciurile care se vor disputa la București vor fi cele cu Manchester United, Olympiakos Pireu, Midtjylland și RFS.

Prima reacție a lui Gigi Becali după tragerea la sorți din Europa League: „Facem 17 puncte. Hoffenheim, singura care ne bate”

Gigi Becali a vorbit despre următoarele adversare pe care o să le aibă FCSB și a dezvăluit că prețurile biletelor vor fi mărite.

„Pe Manchester, chiar dacă e puternică, o voiam la București. Sunt echipe pe care le putem învinge cu puțin noroc. E bună treaba. Sper să le batem.

Nu e exclus să bați Manchester, noi am bătut-o și pe Chelsea. O să facem și întăriri. M-am gândit și la atacant, dar să vedem ce zice clubul, jucătorul vine în trei secunde. Batem patru echipe. Dacă le alegeam noi, nu picau așa!

Cu Manchester biletele vor fi dublu față de cât au fost în play-off cu Sparta Praga. Eu zic că nu sunt scumpe. Ce bilete erau 60 de lei vor fi 120 de lei. Dacă dai biletele de acum, se vând într-o zi. Dacă le băgăm azi, mâine sunt gata. Ne face fericiți Steluța, începe să ne facă fericiți, ca pe vremuri. (...)

Acasă vrem un egal cu Manchester și să câștigăm celelalte trei, zece puncte. Cu Rangers, facem un egal, 11 puncte. Pe PAOK o să batem, facem 14 puncte, pe Qarabag o batem, facem 17 puncte și cu Hoffenheim mâncăm bătaie. Eu așa îmi doresc, nu e ceva irealizabil. Jucăm acasă cu Olympiakos, îi batem noi”, a afirmat Gigi Becali la Fanatik.

Gigi Becali: „Facem pachete de bilete. 100 de euro să vezi 4 meciuri la Tribuna 2”

Ulterior, într-o intervenție la DigiSport, Gigi Becali a dezvăluit că se gândește să vândă la pachet biletele la cele 4 meciuri de acasă. Latifundiarul a și pronunțat două posibile prețuri, 300 de euro pentru pachetul la VIP, 100 pentru cel la Tribuna 2.

„Facem pachete de bilete, facem o simulare în așa fel încât să ajungem la 4 milioane din venituri. Să zicem că un pachet poate fi 3-4 sute de euro. Cam atât cred. 300 de euro ca să vezi 4 meciuri.

Am zis că facem o rețetă. O să vedem, poate fi 200. Facem simulare, am spus imaginar. Trebuie să fac niște calcule matematice. Doar spun așa. Să zicem 100 de euro, na. Am zis 300 de euro pachetul la VIP. La Tribuna 2 ar putea fi 100 de euro. Dai 100 de euro, vezi 4 meciuri. Zic că nu e mult 100 de euro, nu?

Cred că vom depăși 15 milioane din venituri. Market Pool-ul e foarte mare acum, sunt foarte mulți bani. Ne bucurăm acum de Europa League de parcă ar fi Champions League”, a afirmat Becali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (57)
Laguioleq
Laguioleq  •  01 Septembrie 2024, 15:01

Acum au ocazia cei care se tot bat pe burtă cu talentul și valoarea jucătorilor fecesebiști să-i vadă de ce sunt în stare ...

parpalache
parpalache  •  01 Septembrie 2024, 09:05
Postat de Jason pe 31 August 2024, 17:14

pai fix asta este ca Steaua din liga 1 este ultima cmapioana din ultimi 9 ani care a castigat detasat campionatul si nimeni nu a comentat nimic. dovada ca si suntem singura echipa in grupa principala e.l. nu intertoto. nu ca s-ar fi calificat alta echipa in grupa principala.

De când grupa a IV-ultima urna-e grupa principala?!Iar in campionat ați obținut punctele numai in cooperativa!Rapidul v-a batut d-au sarit corneții din lâna voastra!Pâna și CFR- care trecea printr-o perioada grea!

WelshW
WelshW  •  31 August 2024, 23:14
Postat de mario_rdfe_ pe 31 August 2024, 20:09

Ba, pe tine am incetat demult sa te mai iau in seama ! Drept consecinta ca nici nu imi pasa ce spui sau sa incerc sa te contrazic ! De ce ? Ptr ca traiesti ptr acest forum, este singura ta fericire in viata, singura ta familie...singurul loc de unde vine putina culoare in viata ta ! Eu nu sunt om rau, nu vreau sa zic ceva si sa iti stric distractia! Chiar daca nu meriti bunatate...ptr ca esti un om rau si negru la suflet !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează