INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB are o altă părere: „Înfrângerea cu Hermannstadt poate ajuta echipa"

FCSB/ Foto: Imago Images
FCSB/ Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 12:55 / Actualizat luni, 26 august 2024 14:14

Ionuț Rada (42 de ani), fostul jucător de la FCSB, a vorbit pentru GSP despre începutul slab de sezon pe care îl are echipa roș-albastră în campionat, dar și despre meciul cu LASK Linz din Europa League.

Ionuț Rada a dezvăluit că se aștepta oarecum ca echipa lui Becali să aibă un început mai slab de sezon în campionat, ținând cont că obiectul principal este Europa League.

Ionuț Rada, despre FCSB

Fostul fotbalist este însă de părere că înfrângerea pe care a suferit-o FCSB, cu Hermannstadt, scor 0-2, o să îi motiveze pe jucători să câștige meciul retur din play-off-ul Europa League cu LASK Linz.

Meciul retur dintre FCSB și LASK Linz se va disputa pe data de 29 august de la ora 21:30.

„Mă așteptam, nu neapărat la un început atât de greu pentru FCSB, dar ținând cont că Florinel Coman a plecat, Darius Olaru este suspendat, ei au obiectivul de a merge în Europa League, acest început era de așteptat.

E clar că meciul de săptămâna asta e cel mai important în acest început de sezon și e important ca FCSB să se califice în Europa League, acesta este primul obiectiv, restul, puncte în campionat se mai pot recupera”, a declarat Ionuț Rada, pentru GSP.

Ionut Rada: „E clar că trebuie să fie mai mult decât motivați”

„O astfel de înfrângere, așa cum a fost cea de aseară, poate să motiveze, poate să ajute și să îi capaciteze și mai mult pe jucători. Este un rezultat bun pe care l-au făcut în tur, însă așa cum am văzut și cu Sparta nu poți să te bazezi pe acest rezultat, pentru că într-un meci de genul acesta orice e posibil, chiar dacă numele echipei cu care joacă nu spune prea multe, însă este un play-off și orice echipă se poate autodepăși.

E clar că trebuie să fie mai mult decât motivați, au în față o performanță importantă pentru ei, pentru club, pentru România și acesta este lucrul cel mai important”, a mai spus Ionuț Rada, pentru GSP.

Ionuț Rada a jucat la FCSB în perioadele iulie 2007 - februarie 2009 și iunie 2009 - ianuarie 2010.

51de meciuri și 1 gol a strâns Ionuț Rada la FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (2)
TruthHammer
TruthHammer  •  26 August 2024, 13:28

În felul lui are dreptate și "analistul" ăsta! Doar că... Are dreptate într o singură direcție : înfrângerea asta poate fi motivantă, pentru noi iubitori de fotbal, că aceasta struți-cămilă dpdv fotbalistic, managerial, sportiv... Este posibil să retrogradeze! Lucru care ar fi absolut benefic, pentru tot fotbalul romanesc! Lăsați-mă cu, câți bani a băgat Jiji Ciobănete Ferguson în fotbal... Prin mizeria care a adus-o în fotbal... Mă gândesc câți alți investitori serioși au ocolit fotbalul românesc, fugind de circul produs de Jiji!? Eu sper la un singur lucru(ca și rezolvare) : că Jiji nu o să mai aibă răbdare încă 10 ani pentru un nou titlul și în 2-3 ani o să renunțe!!

REMEMBER87
REMEMBER87  •  26 August 2024, 13:20

Inca vreo citeva astfel de ajutoare si se vede doar B-ul din fcsB !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează