INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FSV MAINZ - GAZ METAN, JOI, 21:30, DIGISPORT 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nemţii de la Mainz se tem de Eric: "Poate decide un meci de unul singur"

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 iulie 2011 11:53

Antrenorul secund al FSV Mainz, Arno Michels, a declarat că Gaz Metan Mediaş, pe care echipa sa o va întâlni joi, în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Europa, este o formaţie redutabilă, iar Eric de Oliveira este cel mai periculos adversar, informează Allgemeine Zeitung.

"Am asistat la meciul lui Gaz Metan cu Kuopio şi am observat o victorie meritată. Mediaş are jucători ofensivi de calitate, care încearcă să ajungă rapid la poartă. Eric este un număr 10 veritabil, poate decide un meci de unul singur. Îşi aduce coechipierii în situaţii bune, dar şi el poate ajunge cu lejeritate în faţa porţii. Este cel mai valoros jucător de la Mediaş. Defensiva lor e robustă. Cu Kuopio au jucat variabil, au avut posesia, dar mă aştept ca la Mainz să se bazeze pe apărare. Trebuie să jucăm foarte bine pentru a-i învinge", a spus Michels, notează Mediafax.
.
Antrenorul FSV Mainz, Thomas Tuchler, a afirmat că încă ştie prea puţne lucruri despre Gaz Metan şi că va trebui să se pună la punct cu toate detaliile pînă la ora meciului.

FSV Mainz - Gaz Metan Mediaş se dispută joi seară, de la 21:30, în direct pe DigiSport 2 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
stelistu.batran
stelistu.batran  •  26 Iulie 2011, 14:49

N-au cum sa treaca de Mainz, finlandezii aia au fost poeti, daca le dadea 11m ala... erau niste bule de gaz... metan, mediesenii. Sa fim seriosi sunt fragili si in aparare si in atac. Pai aia erau sa-i egaleze si in ultimele 2-3 minute. Le-a vajait trasorul pe langa tampla. Realitatea e ca NICIO ECHIPA ROMANEASCA NU SE VA CALIFICA IN FAZA GRUPELOR. Si Otelul, va fi sinistra in CL, ne va fi jena sa mai privim meciurile ei!

kromophobia
kromophobia  •  26 Iulie 2011, 14:06

Respect Eric,f f bun fotbalist

Vezi toate comentariile (2)
Comentează