INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - STEAUA, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vezi 5 motive pentru care Steaua ar trebui să nu piardă cu Liverpool! Tu ce crezi că se întîmplă?

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2010 00:00 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2011 14:12

 

Liverpool - Steaua anunţă o confruntare mult mai echilibrată decît ar lăsa-o să se întrevadă rezultatele recente ale celor două echipe în Europa.

Antrenorul roş-albaştrilor, Ilie Dumitrescu, a anunţat că partida din această seară este cea mai importantă din cariera sa şi că nu se va mulţumi să apere rezultatul de egalitate în faţa unui adversar mult mai bine cotat.

Confuz în momentul în care a vorbit despre punctele tari ale grupării din Ghencea, Roy Hodgson se gîndeşte mai atent pe cine să odihnească înainte de confruntarea cu Manchester United, din Premier League, decît cum să-i anihileze pe Bogdan Stancu sau Kapetanos.

Vezi 5 motive pentru care Steaua ar trebui să nu piardă pe Anfield!

1. Liverpool s-a despărţit în vară de doi dintre cei mai importanţi oameni ai săi (Mascherano şi Benayoun - cedaţi la Barcelona, respectiv Chelsea) şi de antrenorul Rafael Benitez, plecat la Inter Milano. Clubul s-a orientat spre un manager experimentat, Roy Hodgson, care le-a cerut fanilor de pe Anfield răbdare pentru a construi o echipă capabilă să reintre în lupta pentru trofee.

2. "Cormoranii" trec printr-o criză la nivelul acţionariatului, zvonurile legate de eventuala vînzare a clubului cîştigînd zilnic în consistenţă. Jucătorii au recunoscut că situaţia îi afectează, iar la un moment dat s-a pus chiar problema ca Fernando Torres să fie vîndut la Manchester City pentru a-i asigura lui Hodgson fonduri în campania de mercato. Nu mai departe de ieri, directorul lui Bayern, Karl Heinz Rummenigge a dezvăluit că gruparea de pe Merseyside l-a curtat insistent pe Mario Gomez în vară, dar că nu a avut bani pentru a-l aduce în Premier League.

3. Englezii au 4 victorii din 4 meciuri în Europa League, însă forma arătată în campionat nu le justifică pretenţiile la un loc de Top 4 la finalul stagiunii. Liverpool a învins Rabotnicki şi Trabzonspor în tururile dinaintea fazei grupelor, dar nu a reuşit să convingă şi în Premiership: victorie cu West Brom (1-0), remize cu Birmingham (0-0) şi Arsenal (1-1) şi înfrîngere categorică în faţa lui City (0-3).

4. Derby-ul cu Manchester United din weekend este meciul pe care îl aşteaptă atît fanii, cît şi jucătorii lui Roy Hodgson. Managerul a lăsat să se înţeleagă că îi va menaja pe cîţiva dintre oamenii importanţi înaintea deplasării pe Old Trafford, iar Torres, Gerrard şi Reina ar putea să fie doar rezerve diseară. Raul Meirelles va fi pentru prima dată titular la Liverpool, în timp ce Ryan Babel ar putea primi o nouă şansă de a convinge că este jucătorul pe care specialiştii l-au văzut drept noul Henry.

5. Prioritatea Champions League. "Să se concentreze pe campionat! Sînt nume mari în Europa League, e o competiţie importantă, dar sîntem disperaţi să revenim în Champions League. Asta îşi doresc şi jucătorii, să nu uite că nu cu foarte mult timp în urmă jucau finale şi reuşeau să aducă bucurii pentru fani!", a atras atenţia fostul asistent al lui Gerard Houllier, Phil Thompson, completat de Torres: "Suporterii noştri sînt minunaţi, ne susţin indiferent de rezultate, iar noi trebuie să-i răsplătim într-un fel. Vrem să revenim în Ligă, cred că acolo ne este locul".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (58)
gigi_becali_pipera
gigi_becali_pipera  •  16 Septembrie 2010, 21:45

5 motive pentru care Steaua va fi surclasata : - nu are antrenor - Ilie Dumitrescu a fost un superfotbalist , dar nu e antrenor nici de divizia C - Bicfalvi nu e fotbalist , e pictor sau orice altceva - Becali nu e patron , ci e o mahala de om - Argaseala nu e manager , ci o nulitate - Liverpool nu e Victoria Branesti , singura invinsa de o luna incoace

george_2002
george_2002  •  16 Septembrie 2010, 20:08

sa fim seriosi fac astia scorul serii cu noi....mai avem noi mult timp pana cand sa punem probleme echipelor mari....unirea ne mai salva cat de cat...acu nici aia nu mai e asa ca hai sa ne revenim

dumescu
dumescu  •  16 Septembrie 2010, 19:51

aporopo aici vb de echipe care joaca in europa nu de echipe care se chinuie sa nu retrogadeze iarasi

Vezi toate comentariile (58)
Comentează